Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      towarzyskie

towarzyskie

(6 wyników)
    • znacie jakąś dobrą szkołę tańca towarzyskiego w Ciechanowie? jak tak, to podajcie jakieś namiary, cennik itp
    • Gdzie są teraz organizowane kursy tańca dla dorosłych? Może w blaszaku czy na jeziorku? Jaki jest koszt takiego kursu? Bardzo proszę o informacje;) i z górki dziękuję:)
    • Hmm... czyżby powstała agencja na żuławach?? W bloku na przeciwko "górki" buchają migające kolorowe światła neonowe jak na dyskotece jakiejś :D hehe
    • Czy jest w ciechanowie nauka tańca towarzyskiego?? Jeśli tak to gdzie??
    • "Siedze sobie i mysle, pale skreta" (dla czepialskich - cytat!!) - nikt nie brzeczy nad uchem, twarz mam wreszcie usmiechnieta - ta cisza i spokoj to chyba najwieksza zaleta Cnowa, zawsze wracam do tego miasta gdy potrzebuje naladowac akumulatury..:) Martwi mnie jednak inna sprawa - sa wakacje, wiekszosc moich licealnych znajomych jest gdzies rozjechala sie po swiecie - wiecie moze gdzie teraz sie chodzi, gdzie mozna fajnych ludzi spotkac?
    • czy nie uważacie że młodzież powinna uczyć sie tańca w szkole jako przedmiotu i to PRZYMUSOWO. To co ja widzę to tragedia młodzieży, zwłaszcza chłopców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się