Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      trawy

trawy

(4 wyniki)
    • czesc mam ulozony bruk przed domem, ma już kilka lat, i ciągle zarasta trawa i mech pomiędzy kostkami. musze to wyskrobywać nożem mam takie warstwy: - żwir - beton - żółty piasek - bruk czy da się coś zrobic/poprawic zeby ta trawa nierosła ciągle? albo jakies preparaty? ostatecznie narzedzia zeby szybciej szlo czyszczenie tego bruku. 2 tygodnie czyszcze bruk, i jak skoncze to tam gdzie zaczynalem czyscic spowrotem jest trawa
    • Bardzo dobry artykuł.Dużo się dowiedziałem na temat pielęgnacji trawnika. A mam własny trawnik u siebie w ogródku.I teraz wiem, jak o niego dbać.
    • Balcerowicz musi odejść!
    • Bambus(12)

Mam pytanie odnosnie parkietu bambusowego. Zastanawiam sie nad kupnem takowego w firmie DLH. Czy ktos ma jakies doswiadczenie z tym drewnem. Czy rzeczywiscie jest takie twarde? Czemu sprzedaja od razu polakierowane lakierem ceramicznym? Ja mam duzego psa i zalezy mi na tym, zeby tak latwo nie zryl mi podlogi, bo moj obecny jesion nie wyglada juz za ladnie. Z gory dziekuje za wszelkie porady. Pozdrawiam, Maciek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się