Forum Dom Ogród na balkonie
ZMIEŃ
      trawy

trawy

(5 wyników)
    • Witam, czy ktoś ma może na balkonie sztuczną trawę? Tak się zastanawiam nad jej wyłożeniem u mnie. Mam płytki które sa już trochę zniszczone i odbarwione ale najbardziej chodzi mi o to że boję się jak dziecko mi wariuje że się przewróci i zrobi sobie krzywdę na płytkach a taka trawa byłaby bezpieczniejsza, poza tym nie ukrywam że i wyglądowo balkon też by zyskał. Balkon mam w wymiarach 3x3,5metra i jest zadaszony ale jak deszcz zacina to tak do połowy balkonu jest mokre. Jak sprawuje się taka...
    • Podczas mojej nieobecności w czasie odnawiania elewacji,położyli mi na balkonie paskudne kafle/Są jasno beżowe,strasznie brudzące się.Pozostają na nich ciemne odciski donic.Nie chce kłaść nowej warstwy kafli bo boję się,że konstrukcja balkonu nie wytrzyma.Pomyślałam o niskiej sztucznej trawie.Czy macie takową na balkonie i jak się sprawdza.Może podpowiecie inne rozwiązania.
    • Trawa(13)

Czy moze mi ktos polecic dobra trawe do ogrodka? Jaka jest najlepsza,jesli trawa ta bedzie sporo deptana tzn bedzie nie tylko do ozdoby? No i oczywiscie chcialabym zeby byla zieloniutka...
    • Widzę na allegro tyle miskantów na sprzedaż. Są super. Mogą stworzyć fajny klimat na tarasie, oddzielić od sąsiadów. CZy macie jakieś doświadczenie w uprawie miskantów na tarasie? Proszę o wszelkie porady , wskazówki odnośnie uprawy, wymagań. Które gatunki najlepiej się sprawdzą na tarasie? Jak zimują?? Interesuje mnie absolutnie wszystko na ten temat. Może przy okazji mój wątek będzie rozgrzewką przed wiosną dla Forumowiczów bo widzę że narazie to tu prawie wszyscy jeszcze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się