Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      triada

triada

(12 wyniki)
    • Kochani, kto z was był w Bułgarii z Triadą??? Maja fajne hotele w swojej ofercie ale ja się potwornie boję tego biura, już raz zaliczyłam z nimi wakacje, nie było tragedii ale też szczęście to nie było. Mają w swojej ofercie pobyty 10cio dniowe co by dla mnie było wspaniałe, zainteresował mnie hotel Glden Beach??? Koś był oże. Napiszcie swoje opinie. Pozdrawiam. Hanna
    • wybiaramy się do Bułgarii, chcemy cos szybko zarezerwować, dajcie znac czy warto jechać do Słonecznego Brzegu? a moze ktos zna hotel Condor i cos moze napisac o pokojach, basenie i wyżywieniu? A jak spisuje sie biuro Triada w organizowaniu wczasów w Bługari??
    • Interesuje mnie czy ktoś uczestniczył może w takich wycieczkach organizowanych przed Triadę.. jakie ceny i wrażenia??? Pozdrawiam :)
    • Witam, niedługo jadę do hotelu 4**** w Złotych Piaskach z Triadą. Opcja all inclusive. Czt ktoś już był w Bułgarii z tym biurem podróży, bo opinie słyszałem różne. Od bardzo dobrych do bardzo słabych... Aha, i jeszcze jedna ważna kwestia - czytałem gdzieś, że celnicy sprawdzają laptopy na lotniskach. co należy rozumieć przez słowo sprawdzali?? Prawda to?
    • czy kogos dzis powiadomiono o zmianie hotelu z sol nessebar palace 5* na imperial 4* ???
    • Właśnie wróciliśmy z Bułgarii. Wyjazd był zorganizowany przez Triadę,bylismy w Słonecznym Brzeg, w hotelu Delfin. Jesteśmy baaardzo zadowoleni, z organizacji, z hotelu, i ogolnie z pobytu w SB. Wszystko odbyło sie zgodnie z planem, żadnych opóżnień, żadnych przykrych niespodzianek. Hotel świetnie połozony, w poludniowej)spokojnej) części SB, bardzo blisko morza, jak również 5 min spacerkiem od slynnego Grill Baru( polecam);-) Na szczególne słowa uznania zasługuje rezydentka - p. Milen...
    • Witam, chcemy jechac z Triada do Bulgarii i zobaczyc 'Zlote Piaski' ;) chcialbym znac wasze zdanie o hotelach, ktore proponuje to biuro. Szczegolnie interesuje mnie hotel Afrodita. Prosze o odp.
    • Witam, poszukuję opinii na temat tego niewielkiego hotelu ***/Słoneczny Brzeg/.Niestety posucha. Może ktoś był i sie podzieli wiedzą? Dzięki
    • Kto wybiera się do hotelu Green Park w lipcu? Ja z rodzinką 2+2 31 lipca z Triadą. Może ktoś jeszcze?
    • Proszę o kilka informacji na temat hotelu KITEN PALAC? Jakie sa warunki, czy daleko od morza, jakie jedzenie, basen??
    • Witam Otwieram kolejny wątek. we wrześniu lece do bułgarii z biurem podrozy triada. prosze o opinie odnośnie hotelu , biura podrózy . Dodatkowo mam pytanie w jakim stanie sa samoloty... bulgarskie linie lotnicze. z gory dzieki...
    • Witam:) Lece 02.09 do hotelu Condor w Slonecznym Brzegu,wylot z Wrocławia,biuro podrozy TRIADA ! Jade z chlopakiem- jestesmy mlodzi i rzadni przygod:):):) Czy ktos z Was leci w tym terminie? W jakim jestescie przedziale wiekowym?:) (Zawsze fajnie jest poznac rowiesnikow z Polski:P) I pytanie do tych co juz byli :) Jak wrazenia?:) Pozdrawiam goraco:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się