Forum Turystyka Europa Portugalia
ZMIEŃ
      triada

triada

(12 wyniki)
    • Jako że sezon wyjazdowy w pełni mam pytanie do osób które wyjechały z triadą na objazd po Portugalii w czerwcu/lipcu.. czy jesteście zadowoleni z programu wycieczki, jak z organizacją, czy zrealizowano wszystkie punkty programu itd. wybieram się na 7+7 na początku sierpnia. będę wdzięczna za Wasze oceny tej wycieczki. hotel costa da caparica- może ktoś był własnie w nim?
    • Proszę o świeże informacje na temat objazdówki po Portugalii z Triadą. Chodzi mi, w jakich miejscowościach są noclegi i czy zdarza się, że w danym hotelu nocuje się więcej niż jedną noc. Jestem zainteresowany również tym, czy w trakcie objazdu są jakieś fakultety i ile one kosztują.
    • SZukam ludzi ktorzy wrocili z objazdowki TRIADY . Wiem , ze po przylocie grupa jest dzielona na 2 czesci , jedna zaczyna objazdowke , druga wypoczynek, podobno tam jest jakas zasada zwiazana z hotelami . Bylabym wdzieczna za informacje od jakiej czesci zaczynaja goscie z hotelu NAVEGADORES. Z gory dzieki
    • hej!bardzo jestem ciekawa jak przebiegała wyciczka 7+7 do portugalii z biurem triada?!moi rodzice własnie wczoraj wylecieli - tradycyjnie z 2 godzinnym opóźnieniem i na dodatek na miejscu okazało sie ze rozdzieli im grupe i czesc pojechała na objazd, a czesc najpierw na wypoczynek!njagorsze ze z nimi nie da rady sie dogadać!na co jescze mają być przygotowani???na jakie sytuacje! wiem ze to biuro nie ma najlepszej opinii ale liczyliśmy ze jadąc do krajów europejskich nie bedzie rob...
    • Żona wyciąga mnie w lato Egipt + Izrael ale ja jakoś wolę Europę (basen Morza Śródziemnego). Byliśmy we Włoszech, na Costa Brava (szkoda że nie środek Hiszpanii ale może kiedyś si uda) więc zostaje już tylko Portugalia. Chcielibyśmy polecieć w sierpniu i myślę że warto już coś szukać to będzie taniej i większy wybór hoteli. Interesuje mnie 7+7. Gdzie warto pojechać ? Pobyt koło Faro czy Wybrzeże Lizbońskie ? Jakie biuro podróży ?
    • Będę wdzięczna za radę - jakie biuro podroży wybrać, jeśli chcę zwiedzić tę część Portugalii. Boję się trochę Triady, a tzw. renomowane biura mają w swojej ofercie jedynie Faro. Z góry dzięki za pomoc!
    • Witam, Pod koniec wrzesnia jade z moim chlopakiem do Portugalii. W tamtym roku zrobilismy objazdowke we Wloszech, w tym roku bysmy chcieli zwiedzic najladniejsze zakatki Portugalii. Czy moglabym prosic o podanie miast/miejsc wart zwiedzenia w ciagu okolo 4 dni (2/3 dni chcemy spedzic w Lizbonie, jeden dzien w Porto)?
    • W tym tygodniu już od kilku osób słyszałam o problemach z dotarciem o czasie i bezpiecznie na miejsce pobytu. Koleżanka mówiła, że siedzieli 10 godzin w Madrycie, a lecieli na Wyspy Kanaryjskie. Wczoraj znowu słyszałam, że ludzie lecący do Egiptu z Triady też mieli przygody. Podobno dużo biur korzysta z Prima Charter, a ci mają 2 samoloty i to jeszcze ciągle psujące się. Trochę się wystraszyłam. Wy coś słyszeliście na ten temat? Muszę się w biurze Triady dowiedzieć jakimi liniami ...
    • Bardzo proszę o odzew jeśli ktoś był w Vilamoura ,a najlepiej w hotelu Vilamoura Beach . A jeśli jeszcze był z Triadą ,byłbym wdzięczny niezmiernie o opinie . Właśnie sie waham czy wykupić wczasy ,bo wiele złego słyszałem o Triadzie . Dziękuję ,pozdrawiam, Konrad
    • Czy możecie coś napisać o tym hotelu i samej miejscowości? Muszę szybko podjąć decyzję wyjazdową, więc bedę wdzięczna za każdą wiadomość.
    • Kto się wybiera 18.08. do Hotelu Vilamoura Beach z Triadą?
    • Jakie linie lotnicze latają z Polski na Maderę (czartery)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się