Dodaj do ulubionych

Triada zmiana hotelu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:03
czy kogos dzis powiadomiono o zmianie hotelu z sol nessebar palace 5* na imperial 4* ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Turysta Re: Triada zmiana hotelu IP: 85.158.196.* 26.06.09, 08:59
      Nie daj się! Palace to najlepszy hotel!
      • Gość: aga Re: Triada zmiana hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:22
        Nie dajemy sie, to ja zaproponowalam dzis hotel do którego mozemy ewentualnie jechac :) jak nie kasa natychmiast na konto tak jak mówi regulamin :) tylko ze wyjazd za 3 dni :( a wakacje planowane 9 miesiecy
        • Gość: Turysta Re: Triada zmiana hotelu IP: 85.158.196.* 26.06.09, 11:09
          Zróbcie wszystko żeby jechać do Palace - ja wróciłem 19 - wakacje
          bajka - może spotkajcie się i zapytajcie co było przyczyną?
          • Gość: aga Re: Triada zmiana hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:15
            Przyczyna brak potwierdzenia rezerwacji przez hotel, jak dla mnie strasnzie aciagane, no ale w rezultacie awantury jedziemy do 5* grand hotel w promorsku,
            • Gość: gość Re: Triada zmiana hotelu IP: 217.17.32.* 26.06.09, 13:55
              Ten hotel lub te co są w kompleksie (można korzystać ze wszystkich
              rekreacyjnych obiektów w kompleksie typu baseny, bary mają jeszcze
              inne biura- Itaka, Sky Club, TUI, Neckermann. Sprawdź ceny i
              ewentualnie zrezygnuj w Triadzie i odbierz cała kasę i kup winnym
              biurze.
              • Gość: aga Re: Triada zmiana hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 14:17
                Decyzja juz zapadła jedziemy z Triada do grand hotel primorsko, mam nadzieje ze bedzie dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka