Dodaj do ulubionych

Bułgaria z Triadą?????

IP: *.wro-com.net 07.12.07, 13:53
Kochani, kto z was był w Bułgarii z Triadą???
Maja fajne hotele w swojej ofercie ale ja się potwornie boję tego
biura, już raz zaliczyłam z nimi wakacje, nie było tragedii ale też
szczęście to nie było.
Mają w swojej ofercie pobyty 10cio dniowe co by dla mnie było
wspaniałe, zainteresował mnie hotel Glden Beach??? Koś był oże.
Napiszcie swoje opinie.
Pozdrawiam.
Hanna

Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 16:34
      jade z żona do hotelu golden beach we wrzesniu i mam nadzieje ze bedzie
      super,pozdrawiam
      • Gość: Haneczka40tka Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.wro-com.net 18.02.08, 15:17
        Ludziska, naprawdę nikt nie był w ubiegłym roku z Triadą w
        Bułgarii??? Ważą się losy moich wakacji ale nigdzie nie ma żadnych
        opinii.
        Help!!!
        • Gość: Jasiek X Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.petrus.pl 19.02.08, 15:51
          Ale po co ci opinia o biurze?? sprawdź opinie o hotelu! zorientuj się
          w Triadzie jakie linie lotnicze latają do bułgarii i poszukaj opinie o tych
          liniach - np. jeżeli przelot jest z Prima Charter to daj sobie spokój! Złe
          opinie które się pojawiają o Triadzie wynikają z faktu że jest to biuro mające w
          swojej ofercie najtańsze hotele a co za tym idzie dość kiepskie i w zderzeniu z
          nieco wygórowanymi wymaganiami naszych rodaków rodzą się problemy. Biuro podróży
          najlepiej traktować jako pośrednika organizującego przelot i rezerwującego
          zakwaterowanie. P.s. w Triadzie raczej nie wybieraj hoteli ** hotele *** są
          srednio ryzykowne (bywa różnie) najbezpieczniej dołożyć parę groszy i brać ****
          (oczywiście po sprawdzeniu opinii).
          Pzdr
          • Gość: Łukasz Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:42
            Witam, my jedziemy z Triadą do Hotelu Diamond 20 czerwca z Warszawy. Opini w
            necie jest mało, poszukałę jednak trochę i znalazłem gdzieś numer gg do osoby
            która była z Triadą w zeszłym roku. Poleciła Hotel Diamond. Bardzo dobry,
            szczególnie jedzenie.
            • happy_time Re: Bułgaria z Triadą????? 04.05.08, 12:57
              Jak możesz to po powrocie daj znać jak było ;) ja jade w lipcu do tego samego
              hotelu.
        • Gość: iwa Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 16:36
          moze bedzie za pozno, ale wlasnie wrocilismy z Bulgarii, bylismy w
          hotelu GOLDEN BEACH z Triady. Sam hotel powiedzmy ok, czasem
          brakowalo czegos w barze przy basenie, jedzenie po dluzszym pobycie
          troche monotonne. Brak polskich animatorow, co dla niektorych moze
          stanowic problem. Niemila niespodzianka byl ,,samolot,, ktorym
          lecielismy z Poznania, gdzie nie dostalismy nic procz kubka wody,
          biuro oszczedzilo na posilku nie informujac o tym, nikt nas nie
          uprzedzil ze z lotniska czekaly nas jeszcze 3 godz. jazdy autobusem
          do hotelu, poniewaz wyladowalismy w Burgas, a miezskalismy 10 km. za
          Warna
          • Gość: Jasiek_X Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.petrus.pl 03.07.08, 11:11
            ???? z całym szacunkiem ale nie znam żadnej linii charterowej czy taniej linii
            serwującej posiłki!!! Ty znasz? Nikt Was nie uprzedził?? Nie wiedzieliście gdzie
            znajduje się Wasz hotel?? nie wiedzieliście gdzie jest lotnisko?? Myślisz że
            biuro zagwarantuje Ci helikopter do hotelu czy teleportację??
            • Gość: Miłosz Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.md4.ceron.pl 05.07.08, 14:40
              Bardzo polecam wczasy z Triadą w tym hotelu. Maja wykupione ładne
              pokoje nie mozna narzekać. Za 25 LEw dojedziesz do Varny lub za 18
              jeśli pojedziesz żółtym mercedesem , który stoi koło hotelu( facet
              sobie dorabia) albo po 2 Lewa za osobę jak załapiesz się na busika.
              Pozdrów przy barze DANEGO robi super drinki...
              Pewnie ,że szkoda ,ze animatorzy nie mówili po polsku a tylko po
              niemiecku i francusku ale za to wygraliśmy z nimi w sietkówke...
          • Gość: MW Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.pf.com.pl 04.07.08, 13:04
            hahahaha!!!!
            Dobre!!!
            • Gość: tm Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.eranet.pl 10.07.08, 20:44
              a nawet bardzo dobre :)
      • Gość: dziunia Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.chello.pl 11.09.08, 11:15
        a wiec moze sie spotkamy bo ja z mezem jedziemy wlasnie 12 wrezsnia
        do Bulgarii do hotelu golden beach:)mysle ze bedzie fajnie.
        pozdr.
    • Gość: Miłosz Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.md4.ceron.pl 04.07.08, 14:49
      Byłem z Triada w tym hotelu a własciwie w poniedziałek wróciłem i
      było SUUUUUPER !!!! Ten hotel jest rewelacja !!!
      • Gość: Aga Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.tvk.torun.pl 04.07.08, 17:02
        Miłosz napisz coś więcej o "Triadzie",bo niedługo wyjeżdzam a tu taki negatyw
        czytam!!
        • Gość: Jarek__ Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.petrus.pl 05.07.08, 09:18
          Ale jaki negatyw??? typowe podejście "płacę mało ale wymagam diabli wiedzą ile"
          a ten fragment że "nikt mi nie powiedział o dojeździe do hotelu" to doskonały
          żart!! mi tam się podoba!! Kolejny raz skorzystam z usług Triady i nigdy nie
          miałem powodów do narzekań. Za to z moich rodaków to mam co roku ubaw -
          chociażby w zeszłym roku, pozwolę sobie zacytować fragment krytycznych słów
          naszego rodaka "jesteśmy tu już cały dzień i nikt nam nie powiedział co mamy
          robić!!". No i to był problem nie wiadomo - na plażę, czy na zakupy, czy do
          miasta ...no co tu robić!! Moja rada z Triadą - nigdy nie wybieraj hoteli
          najtańszych w katalogu - Triada to odpowiednik taniej linii lotniczej więc i
          najtańsze hotele mogą mieć niespodzianki (ale nie ma reguły), przygotuj się na
          poślizgi z wylotami - to akurat wina naszego fatalnego stanu usług przewozowych
          (mało samolotów w sezonie to i poślizgi się zdarzają), no i staraj się za często
          nie korzystać z pomocy rezydentów w Triadzie mają oni pod opieką znacznie
          większe grupy turystów więc i czasu mało.
        • Gość: Milosz Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.md4.ceron.pl 06.07.08, 13:18
          Nie ma się czego obawiać. Triada ma w hotelu Golden Beach
          wykupionych troche pokoi, obsługa miła i kompetentna. Nie dano nam
          Voucherów a i tak nie było z tym problemów.
    • Gość: elelina Re: Bułgaria z Triadą????? IP: *.plk.vectranet.pl 14.07.08, 16:05
      oczywicie bulgaria z triada ok!!!!! tylko pytajcie jakiego maja
      rezydenta na miejscu bo wlasnie wrocilam i byla tam rezydentka pani
      ANNA TRZOS osoba niekompetentna totalna blondynka nic nie wie i nie
      ma zielonego pojecia o bulgarii i miejscowosciach w ktorych jest
      rezydentka a odpowiedz jej na wszystkie pytania to idzcie do
      recepcji albo jak macie jakis problem to wpadnijcie do mojego hotelu
      zamiast pracowac to przyjechala sie bawic!!!!! jak na nia nie
      traficie to beda niezapomniane wakacje
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się