triada

(3 wyniki)
  • Gdybym, sama nie była w Chorwacji i nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla! Pojechalam z biurem Hubtour że Szczecina za 1390 zl za 13 dni na wyspe Brac i spotkalam tam wycieczke z Triady. Spali w tym samym dwugwiazdkowym hotelu, jedli te same posilki i nawet mieli ta sama plaze i platne lezaki co ja. Fakt zaplacili 100 zl mniej ale jak zobaczylam cene wycieczek falutatywnych to az mnie zamurowalo! Zaczynaly się od 29 a konczyly na 38 euro! Ja to mialam w cenie!! Oni jec...
  • czesc! czy ktos byl lub jeszcze jedzie w tym roku z Triada na Korcule?? bo ja jade we wrzesniu. powiedzcie jak tam jest??
  • Witam Co się stało, że to biuro nie oferuje wycieczek do Chorwacji? Byłem z nimi 2 lata temu n Płw. Istria w miejscowości Rabac i byłem bardzo zadowolony. Chciałem w tym roku ponownie z nimi jechać do Chorwacji, ale niestety nie widzę ofert... Jak nie z Triadą to z kim jechać do Chorwacji? Widziałem, że oferty ma RainbowTours, a poza nimi jakieś w miarę znane biura? Bo spotkałem się tylko z biurami Tramp Travel, Rego Bis, Sumada, Travel. O pierwszych dwóch znalazłem w miarę d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się