Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      triada

triada

(275 wyników)
    • wybrane przeze mnie hotele to każdy z innego biura, na innej wyspie- z którym biurem polecacie i jakie macie doświadczenia? np jeśli chodzi o rezydentów i np pomoc gdy trzeba wezwać lekarza do dziecka, lub rzetelność w opisach w katalogach? dziękuję za odpowiedź
    • witam, właśnie widze że triada wypuściła już oferte na lato 2012, planujemy urlop na Rodos, widziałam nawet fajne hotele w triadzie w granicach 1900-2100 za osobę z all inclusivena 2 tyg . Wydaje mi się to bardzo tanio, ale nigdy nie interesowałam sie cenami urlopu na Rodos, może ktoś w temacie mi powie czy to faktycznie bardzo tanio i warto rezerwować teraz???? czy poczekać aż inne biura dadzą ofertę, ale czy będą mieć tak tanio???? a wiecie może kiedy inne biura dadzą swoją oferte???? a il...
    • Triada , jak wynika z forów, jest kontrowersyjnym biurem. Ja z mężem byliśmy kilka razy na imprezach 7+7 i jesteśmy zadowoleni. W przyszłym roku mamy zamiar polecieć na 7+7 do Grecji. Był taki wątek, jest zarchiwizowany, bo ostatni wpis był w zeszłym roku. Więc to , co tam przeczytałam mogło się zmienić, dlatego bardzo proszę tegorocznych uczestników takiej wyprawy o swoje wrażenia i porady. Ja byłam na 7+7: Turcja, Tunezja+Libia i w ubiegłym roku - Hiszpania. Też mogę podzielić się wrażenia...
    • Witam, czy to normalne praktyki w Triadzie, że 3 dni przed wylotem zmieniają miejscowość i hotel ?! Czy po to człowiek biega, szuka, rezerwuje wcześniej, żeby 3 dni przed wylotem dostać e-maila, że biuro "rozwiązało" współpracę z jakimś hotelem i mają inną ofertę ? Coś mi się wydaje, że byłem z tym biurem 2 razy - pierwszy i ostatni (choć jeszcze się zastanawiam, czy w ogóle nie zrezygnować).
    • Czy ktoś z Was korzystał już z oferty traf z BP TRIADA?? Konkretniej chodzi mi o Kretę. Nie wiem czego za bardzo się spodziewać, czy oferta ta jest godna zainteresowania?? Czy może odpuścić sobie i poszukać jakiegoś konkretnego hotelu?? Dziękuję za odpowiedzi
    • Bardzo proszę o info w jaki dzień tygodnia Triada organizuje wycieczkę na Santorini. Wyjazd już za pasem i muszę poukładać pobyt. dzięki Małgosia
    • Był ktoś może w tym roku i mógłby wypowiedzieć się o organizacji i hotelu?
    • Wybieram się z Triada 31 sierpnia hotel traf więc wszystko może się wydarzy i zdarzyc jak ktoś był proszę o opinie i rady.
    • Wybralismy się z Triadą na 2 tygodnie na Krete, wszystko było ok dopoki nie doszlo do powrotu. Przesunięto nam wylot aż na 6:30 rano, a do 12 w południe wczesniejszego dnia trzeba było zdać klucze od pokoju. Nie mielismy się gdzie podziać, walizki kazano nam zostawić w jakimś pomieszczeniu pod recepcją, nikt tego nie polnował, mogły tam wejść nawet osoby z zewnatrz. Zbiorka przed hotelem byla dopiero przed 4 rano , bary w hotelu pozamykali o 23 , w recepcji pogaszono światła a o...
    • Witam jeśli ktoś wrócił z Zakynthos z Triadą a jeszcze dodatkowo przebywał w Argassi w Hotelu Admirals-Commodore Complex czy mógłby podzielić się wrażeniami i opiniami? Z góry bardzo dziękuję
    • Witam w czerwcu wylatuję z Triadą na Cypr do hotelu AquaMare. Słyszałam wiele negatywnych opinii na teamt Triady i mam prośbę, jeśli ktoś był na Cyprze z Triadą niech się podzieli wrażeniami. Z góry dziękuje.
    • Witam wybieramy sie z grupą znajomych na Rodos z Triadą od 16.07 do hotelu Happy days na 1 tydz. Jeśli ktoś był tam lub wybiera się niech podzieli sie swoimi opiniami do usłyszenia
    • Nasze zaufane biuro nie ma w tym roku dla nas fajnych ofert…:( Postanowiliśmy skorzystać z innego biura np. TRIADY Czy ktos z Was był z triada w Grecji?
    • biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/358592,4_2_mln_zl_kary_dla_biura_podrozy_triada.html
    • Witam Wykupiłam wycieczkę w Biurze Triada na Kretę, Hotel Gouves w terminie 12-19.08, w umowie zagwarantowane jest 7 noclegów a z tabeli lotów zamieszczonej na stronie Triady wynika, iż wylot jest 13.08 w nocy i zostaje noclegów 6. Wysłałam maila do biura i czekam na odpowiedź. Czy ktoś już się może kontaktował z Triada w tej sprawie, i jakie są szanse żeby coś zdziałać?
    • Siedzę sobie i szukam po nocy wyjazdu na Kos.Wchodzę na stronę Triady a tam już wszystko wysprzedane.Czy to znaczy ,że należy szybko podejmować decyzje czy jeszcze czekać na "lepsze czasy" ????
    • jedziemy z Triadą, nie było innego wyjścia (kalkulacja cena -termin - miejsce) Spodziewam się fatalnego hotelu, juz się dowiedziałam ze powrót ma byc 10 mimo ze na rezerwacji jest 9 /09. Czyli od 9 wrzesnia od 12 do 5 rano 10 wrzesnia bedziemy koczowac na plazy, czy wylot zapowiedziany na 8 rano 2 wrzesnia moze okazac sie opozniony o kilkanascie godzin ? Jak było z wami? Co jeszcze moze sie wydarzyc? To nasze trzecie wakacje w tym roku i tym razem musielimy myslec tylko o cenie - u...
    • Właśnie wróciłem z wycieczki Grecja 7+7 z Triadą. przed wyjazdem przeglądałem w internecie różne fora, żeby poznać opinie na temat tego biura podrózy. Miałem pewne obawy, bo sporo opinii było niestety negatywnych. Powiedziałem sobie - a co tam pewnie niezadowoleni Polacy robią z igły widły. Właśnie wróciłem i z autopsji wiem jak jest naprawdę. Jednym słowem - NIE POLECAM. Sama Grecja jest bardzo ładna, ale można ją zwiedzić z innym biurem, takim, które traktuje swoich klientów p...
    • KOSZMAR Z TRIADĄ Podpisując umowę na wycieczkę zostałem poinformowany że wylot z Warszawy odbędzie się w Poniedziałek tj. 23.06 o godz. 6.00 ( zakwaterowanie w hotelu Arystoteles Holiday Resort & Spa około godz. 12.00 ) natomiast powrót do Polski – wylot z Salonik w poniedziałek 30.06 w godzinach popołudniowych i lądowanie w Warszawie w godzinach wieczornych ( wykwaterowanie z hotelu około godziny 10.00 ). Dwa dni przed planowanym wylotem zadzwoniła do mnie pani z Tri...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się