Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      triada

triada

(25 wyników)
    • Czy był ktoś w tym hotelu z triadą bądz może z innym biurem prosze o opinie zarówno o hotelu jak i o biurze. dzieki
    • Witam Interesuje mnie czy podczas objazdu jest czas na samodzielne zwiedzanie/posiłek w restauracji? Jak wygląda rozkład dnia? Czy cały dzień jest wypełniony na zwiedzanie z pilotem , a dojazdy do hoteli są póżnym wieczorem? CZy na opcji TRAF posiłki wykupione w TRIADZIE są wystarczająće i smaczne czy też standard hoteli jest niski i takie też jest wyżywienie?
    • Witam. Przyznam, że po lekturze tego forum oraz kilku innych z Turystyki jestem lekko zaniepokojona. Naczytałam się, że Triada oferuje swoim klientom piwniczne pokoje w hotelu Don Juan w części */**. Poza tym nie dotrzymuje umowy pod względem wycieczek fakultatywnych i ogólnie same minusy. Martwię się, bo marzyłam o tej wycieczce od lat,ledwo uzbierałam kasę... Moja wycieczka to 12 dni/autokar/lloret de mar/don juan/HB+ 3 wycieczki fakultatywne w cenie. Czy był ktoś z Was? Może...
    • Bardzo proszę o opinię o tej imprezie.Mam ochotę wybrać się na nią w przyszłym roku,bo lubię łączyć wyjazd wypoczynkowy ze zwiedzaniem,ale jest tyle negatywnych opinii na temat Triady,więc biję się z myślami,czy nie wybrać innego biura(tylko nie wiem,które BP ma podobną propozycję).
    • Witam wszystkich; Wybieramy sie do tego hotelu 14-08-2010? Czy jedzie ktos jeszcze?
    • Witam Pragne zasiegnac porady odnosnie oferty z Triady. Jest to 9+6 Hiszpania/Portugalia. Trasa objazdu to: Saragossa, Burgos, Leon, Santiago de Compostella, Fatima, Lizbona, Toledo, Madryt, Valencja. Ma to zajac 9 dni. Czy jest to ciekawa trasa? Dziekuje z gory za opinie. C
    • Wybieram się do Hiszpanii z Triadą na 7 dni zwiedzania i 7 dni wypoczynku. Proszę o rady i sugestie.
    • Co sądzicie o tej propozycji Triady-proszę o komentarze i wskazówki oraz rady Pozdrawiam :-) Marek
    • Mam ogromną prośbę. zamierzam wybrać się w podróż poślubną do Hiszpanii w sierpniu. Myślałam o wycieczce z Triady, ale w grę wchodzą tylko te autokarowe. Jedna jest objazdowa 10-dniowa, są jeszcze pobytowe. Może ktoś z Was był i coś by mi doradził. Wszystkie informacje się przydadzą. Z góry dziękuję.
    • Mam pytanko, czy podczas objazdówki z Triada po Hiszpanii piloci oferują jeszcze inne miejsca do zwiedzenia, czyli dodatkowe wycieczki fakultatywne? Jeśłi tak , to jakie i w jakiej cenie.
    • Pomocy, tyle krytyki biura a nikt nie był z nimi w Hiszpanii ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????
    • Ktos jedzie? Hotel Lyon Majestic. Dajcie znać - szukam towarzyszy podróży. Ja jade z żoną w podróż poslubną.
    • Mam pytanko, kto jechał z Traidą 7+7 , tam do wykupienia są na objazdówce obiadokolacje.Czy one są serwowane w hotelach,w których się nocuje?Czy w innych miejscach.Czy warto wykupić i już nie szukać potem po zwiedzaniu kanjpki z jedzeniem?Prosze o odpisanie.
    • wybieram się z Triadą na Costa del Azahar do apartamentu.Czy może ktoś był i może podzielić się wrażeniami? pozdroovki
    • Czesc, Czy moze ktos byl w Hotelu Alhambra. Jake wrazenia i uwagi. Jak organizacja pobytu przez Triade ? Dzieki z gory\ Pozdr
    • Witam ! Właśnie wróciliśmy z Żoną i Córką z wczasów w Hiszpanii. Impreza trwała 12 dni w tym 7 noclegów w Blanes. Ogólnie wrażenia pozytywne, oczywiście oceniam to przez pryzmat ceny jaką płaciliśmy – 1230 zł. Jazda autokarem jest trochę męcząca, ale z noclegiem w Czechach i powrotnym we Włoszech daje się wytrzymać. Mieliśmy trochę emocji, bo jeszcze na terenie Polski padła klimatyzacja – na szczęście kierowcy poradzili sobie z tym problemem. Strach sobie wyobrazić c...
    • W ofercie jest napisane,że po drodze zwiedza się MOnachium i Mediolan. Ktoś na forum napisał, że zwiedzał Monachium, ale nic nie wspomniał o Mediolanie. Jak to w rzeczywistości wygląda?
    • Czy ktoś się wybiera w najbliższych dniach do Calelli z Triadą?:-)))
    • jakies pytania? hotel Calella Park w Calleli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się