-
Niestety firma Triada/Sky Club/Terra Mare stosuje praktyki godne trzeciego świata. Potwierdzam sytuację o braku możliwości odzyskania wpłaconych pieniędzy. Podpisałem umowę, wpłaciłem zaliczkę i spokojnie czekałem na wyjazd. Zaledwie po tygodniu poinformowano mnie, że moja impreza została odwołana. Zaproponowano mi hotele o dwie klasy gorsze za prawie takie same pieniądze. Gdy nie wyraziłem zgody otrzymałem zapewnienie o natychmiastowym zwrocie pieniędzy. Dziś mijają trzy tygodnia i po dziesi...
-
Chciałbym się dowiedzieć jak wyglada realizacja imprez przez "nową" Triadę.Prosze o opinie osoby które były na imprezach organizowanych przez nich , trochę sie obawiam , jednak wiadomośc o upadłości poszła w świat.
-
Proszę o opinię o tym biurze, ze znanych mi to jest chyba najtrudniejsze do
oceny, bo opinie słyszę skrajnie różne.
-
Czy wiadomo komuś, że TRIADA splajtowała??? Słyszałam, że przeszła pod SKY CLUB i on też słabo ciągnie. Czytałam ostrzeżenie, żeby nie wykupywać wycieczki z tego biura SKY CLUB. CZY JEST TO POTWIERDZONE???????? bardzo zależy mi na sprawdzonych wiadomościach ponieważ nastawiłam się na wycieczkę ze SKY CLUB - Czarnogra, Albania i pobyt na Korfu (zwiedzanie+wypoczynek) i do końca listopada planowałam zakupić tą wycieczkę. Dlatego proszę o Wasze opinie i informacje dot. tego biura. Z TRiadą byłam...
-
Postaram się przestrzec wszystkich którzy planują urlop z biurem podróży
Triada. Jeżeli możecie jeszcze zrezygnować róbcie to bez zastanowienia -
inaczej Triada (czyt. Tragedia) zorganizuje wam "UCIECZKĘ OD CODZIENNOŚCI".
A więc od początku. Zdecydowałem się wykupić ofertę Traf (szlag mnie TRAF-
ia) Egipt(Hurghada, hotel 3*). W Częstochowie niestety nie dowiedziałem się
co to będzie za hotel (zamotana Pani tylko głupio się uśmiechała i mówiła że
nic nie wie) Jak się okazało w warsz...
-
Zawarłem z Triadą umowę o uczestnictwo wraz z żoną w wycieczce
objazdowej „Turcja 8 dni” w okresie 1-8.10.2008 r. Zgodnie z
programem w pierwszym dniu imprezy po przybyciu do Antalaya Triada
zobowiązała się min. do zapewnienia kolacji i noclegu w hotelu.
Po kilku dniach przypadkowo dowiedziałem się ze strony internetowej,
że na dzień 1.10.2008 r. Triada planuje z Katowic tylko jeden wylot
do Antalaya na godz. 23.45 – przylot o 3.30. Taka godzina wylotu
oznacza...
-
witam.
razem z zona planujemy odbyc podróz zycia do zjednoczonych emiratów arabskich z triada hotel hilton resort and spa w Ras Al Khaimah
poniewaz kosztuje to bardzo duzo a o triadzie sa bardzo rozne opinie na forum to zaczynamy miec watpliwosci
czy wybrany 5* hotel z triada w emiratach nie zapewni niezapomnianych przezyc czy triada potrafi organizowac wycieczki na poziomie z marzen czy lepiej szukac innego biura a jesli tak to jakiego
-
Witam
Z jakim biurem podróży najlepiej wybrac sie na wczasy do egiptu?