triada

(86 wyników)
  • Sri Lanka, impreza: Szlakiem buddyjskich świątyń. Hotel pobytowy Villa Ocean View. Proszę o informację osoby, które były na takiej imprezie, a może wybranym przeze mnie hotelu? Czy możecie się podzielić swoimi doświadczeniami: jakieś rady, gdzie warto pójść na pobycie, no wszystko to uważacie za istotne i co mogłoby mi się przydać... pozdrawiam :)
  • planuje wyjazd do Maroka... jak zdazylam zauwazyc - niewiele biur ma objazdowke po Maroku w swojej ofercie. Ale ma ja na pewno TRIADA... Czy miał ktoś okazję odbyć z nimi tę podróż i może coś podpowiedzieć?
  • kochani, powiedzcie, czy triada jest biurem, ktore w dniu wylotu nie zmieni niespodziewanie poszczegolnych elementow wycieczki, np. hotel x zamieni na y? takie opinie do mnie dotarly, ale wiem tez, ze to biuro ma sporo ciekawych wyjazdow, oprocz zwyklych wypoczynkowych, rowniez 7/7. wiec ma sie czym pochwalic. prosze o opinie z gory dziekuje
  • Bardzo proszę o pomoc. Chcę pojechać z Triadą do Tunezji, mają korzystne ceny. Chciałabym, żeby hotel był blisko większego miasta i obok plaży.Rozważałam miasto Sousse, teraz zastanawiam się nad Hammamet. Które miasto jest bardziej różnorodne i ciekawsze do zwiedzania? Chodzi o ślady kultur, a nie dyskoteki czy restauracje. Proszę o wasze rady i doświadczenia.Oceńcie proszę wypoczynek w Tunezji organizowany przez Triadę, podajcie nazwy dobrych hoteli i fajnych miejsc. Zastanawiam...
  • Proszę o opinie. Wszelkie informacje mile widziane.
  • Był ktoś już na wycieczce w Egipcie i Jordani oferowanej przez B.P. Triada? Jakie opinie?
  • chcę z nimi wybrać sie do Egiptu prosze o wasze opinie na temat Triady ika
  • Czy ktoś był i jakie wrażenia.
  • Troche sie tutaj naczytałem że Triada ma paść, stąd moje pytanie, skąd macie takie informacje ? Jakie są tego przesłanki. Byłem z nimi 3 razy i niczego dziwnego nie zauważełem.
  • Dziś rano słyszłem w Trójce o kłopotach 20 turystów w Tunezji z biura Triada, którym zabrano paszporty. Podobno za długi Triady. Ciekawe!!
  • Gdybym, sama nie była w Chorwacji i nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla! Pojechalam z biurem Hubtour że Szczecina za 1390 zl za 13 dni na wyspe Brac i spotkalam tam wycieczke z Triady. Spali w tym samym dwugwiazdkowym hotelu, jedli te same posilki i nawet mieli ta sama plaze i platne lezaki co ja. Fakt zaplacili 100 zl mniej ale jak zobaczylam cene wycieczek falutatywnych to az mnie zamurowalo! Zaczynaly się od 29 a konczyly na 38 euro! Ja to mialam w cenie!! Oni jec...
  • CZY KTOŚ BYŁ Z NIMI I MOŻE SIE PODZIELIĆ WRAŻENIAMI? OFERTA ZA 999 ZŁ. NA 15 DNI Z WYŻYWIENIEM JEST CHYBA KUSZĄCA? CZY NIE WARTO? DZIEKI Z GÓRY ZA ODPOWIEDŹ.
  • Tak dlaczego pomijacie te miłe zwierzątka w hotelach oferowanych przez Triadę?
  • Wszystkim fanom polskich "biur podróży" BB, Triada i inne paściarstwa polecam dzisiejszy artykuł o tych oszustach we Wprost.
  • Był ktoś z Was w Alanyi z Triadą? Dzięki za opinie i wrazenia...
  • Chcemy jechac z moja dziewczyna do Tunezji z Triada i zastanawiamy sie, czy wybrac konkretny hotel, czy zaryzykowac i pojechac troche taniej, wybierajac opcje TRAF***? Czy ktos z Was w ten sposob wyjechal? Jesli tak, to gdzie trafiliscie i jakie byly warunki waszego pobytu? Piszcie duzo i ciekawie :)))
  • Jakie doświadczenia z Triadą w Tunezji? nie wybieram się z oferty TRAF, dlatego moje pytanie kieruję do osób, które miały wykupioną wycieczke do z góry określonego hotelu. Oczekuję że dojadę na miejsce, hotel będzie ten co wybrałam, wyzywienie jak w ofercie, a rezydent nie będzie mi do nieczego potrzebny :) czy z Triadą to się uda? acha i czy wiecie czy Triada należy do Krajowej Izby Turystyki (czy jakoś tak)?
  • Czy wogóle warto z Triadą jechać??? Ceny są bardzo kuszące, ale jak jest w praktyce??? Czy to biuro jest godne zaufania, a może znacie jakieś inne "porządne" firmy, jakieś fajne obozy studenckie???
  • Witam wszystkich. Wlasnie pojawila sie nowa oferta Triady na wakacje 2004. Jezeli sie zdecyduje do 06.02 dostane dosc wysoka znizke, dlatego juz teraz zadaje to pytanie - ktory hotel wybrac? W gre wchodza SWEET, TURKISH DREAM, BELLA ROSE, OBA ASA. Jezeli ktos byl w jednym z tych hoteli to prosze o pomoc! Chodzi mi glownie o polozenie, plaze (odleglosci), jakie zarcie, czy faktycznie w hotelu robia cyrki z przeszukiwaniem bagazu, czy jest lodowka w pokoju i wszelkie inne przydatne ...
  • Hej! Zastanawiam sie nad wyborem biura podrozy na wakacje i oferta Triady kusi korzystnymi cenami-czy korzystaliscie moze z uslug tego biura??? Podzielcie sie prosze Waszymi wrazeniami.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się