tv

(10 wyników)
  • Własnie zobaczyłam, że dziś na TV Puls zaczyna sie swietny angielski serial wg Gravesa, dawno, dawno temu był w polskiej TV, ma też wspaniały dubbing.
  • przez jakiś czas byłam za granicą i po powrocie jestem całkiem zdezorientowana: nie ma "Dobrych książek" w tv (a może są tylko rzadziej i o jakiejś dziwnej porze?), nie ma mojej ulubionej audycji w trójce. Czy w ogóle gdziekolwiek są jakieś programy o książkach?! Pomocy!
  • Własnie oglądam... na razie niezły. Ma byc 10 odcinków, ale o jakiej porze!!!!!!!! 1.30???????? i to ma byc ta Misja ???
  • Na Jedynce o 22 pierwszy odcinek z pięciu, jeżeli ktoś nie wie :) Jestem naprawde ciekawa jak to wypadnie, bo książki Druona nie wydają mi sie być szczególnie dobrym materiałem na scenariusz, są takie dosyć "kronikarskie". No zobaczymy, zwłaszcza czekam na odcinki z Robertem.
  • z przyznania tegorocznych nagród NIKE? 1 X - nie ma tego w telegazecie na żadnym programie;
  • czy ktoś z was nagrywa/ł może na video serial o Herculesie Poirot'cie z Davidem Suchet'em? pozdrawiam, L.
  • Artykul zawiera duzo prawdy. Zmusza do refleksji nad manipulacja i bezsesownoscia programow typu, "Big Brother" oraz innych "reality shows", ktore najwyrazniej reprezentuja same dno. Moze kanaly tematyczne pomoglyby w kreowaniu lepszej telewizji a nizeli telewizja publiczna? Ale na to potrzebni sa prywatni inwestorzy na ktorych TV publiczna sie nie zgodzi bo straci swa resztke popularnosci.Szkoda.
  • Witam, kto zna tą książkę? Jestem właśnie w jej fazie końcowej i wrażenie jej naprawdę wysoce pozytywne. Piękna liteatura. Ktoś czytał i chce o niej porozmawiać?
  • Jan Drda(12)

Ten Jegomość pięknie pisze nie tylko o diabłach ,ale i o wodnikach i na łowieniu ryb zna się niezgorzej! Mam wrażenie ,że Ota Pavel siedział nad rzeką i łowił swoje ryby a Drda "robił" w tej rzeczce za wodnika. Mała książeczka Drdy "W gospodzie u wodnika" nawet taką osobę jak ja (z ryb lubię najbardziej rzodkiewkę)-pochłania bez reszty. Może gdzieś uda Wam się wyszperać tę książeczkę-radzę przeczytać (na zmianę z książką Oty Pavla- "Śmierć pięknych saren". Tylko wiedzę o Panu Drd...
  • "Dobre Książki", pr.1 TVP, 28 X Obejrzałam po raz pierwszy i chyba ostatni. Co za beznadziejny program! Nie wart zarywania nocki lub nagrywania na video (o 23:30 to ja już dawno śpię). A ta babka (pani Szczuka) to jakaś totalna porażka – skąd oni ją wytrzasnęli? Czy w Polsce nie ma ludzi, którzy potrafią ciekawie mówić o książkach (i nie tylko), dyskutować używając sensownych argumentów, dochodzić do jakichś wniosków? Jaki cel ma ten program? Bo mnie nie zainteresował żadną...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się