tv

(6 wyników)
  • Ostatnioo znów musiałem robić przegląd spotów - ale nie polskich jeno zagramanicznych. Adcritics są płatni, adeater.com - starocie... gdzie znaleźć jakieś archiwum z nowościami?
  • Chyba długo nic nie pobije Statoilu :)
  • jestem nowicjuszem, dopiero startuję, mam propozycję zagrania głównej roli w reklamówce telewizyjnej. Ile wołać, jakie są stawki? Nie chciałbym się wygłupić. Czy stawka zależy od zamożności, prestiżu firmy? Czy dobrze mieć agenta? Ile agent, agencja biorą/bierze prowizji? Pozdrawiam
  • Najnowsza reklama amerikanos. Slyszalem ze nie chce im tego puscic zadna stacja. Wg mnie - niezly wypiard. Jesli jeszcze nie widzieliscie mozna sciagnac tu: www.xxxamericanos.prv.pl
  • Z przykrością stwierdzam, że najgłupsze reklamy najbardziej się człowieka imają. Dla mnie hitem jest "Lidl jest tani!" w radiu. I te dodatki: "Pamiętaj, łopatka wieprzowa tylko 4,99!" albo coś w tym stylu. Albo taki bilboard nie wiem jakiej firmy, przekaz był kretyński: babka zwrócona w stronę robota-człowieka-androida (cholera wie, co to miało być) i hasło "Technologia pożądan(i)a". Do tej pory próbuję to rozgryźć, ale skoro nie mogę, to może nie byłam grupą docelową :)
  • wiem ze to cos z reklama. obok tego wystepuje jeszcze jeden podobny. co one znacza???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się