tv

(6 wyników)
  • Mam pytanie do mieszkańców naszego osiedla - czy we wszystkich blokach ( posiadajac oczywiście odpowiedni odbiornik TV ) - możecie Państwo odbierać wszystkie kanały naziemnej TV cyfrowej - z deklarowanych 8 w pakiecie - u mnie po dostrojeniu TV da się odbierać TVN, POLSAT, TV4, TV PULS ( bdb. jakość odbioru ) zaś brak jest TVP 1,TVP 2,TVP Historia, TVP KULTURA - widnieje tylko tzw. obraz kontrolny. Czy jest to wina anteny, opóżnienia w nadawaniu deklarowanych kanałów ? Te ostatnie kanały powi...
  • Mam pytanie właśnie kupiłem dekoder N TV i próbuje podłączyć się przez antenę zbiorcza. Czy ktoś tak ma podłączoną N-kę ? Uzyskałem informację od administratora że nasza antena zbiorcza obsługuje n-tv i nie trzeba montować talerza. Może się ktoś wypowiedzieć na ten temat?
  • Mam pytanko czy ktoś z mieszkańców ma jeszcze kłopoty z odbiorem tv U umnie na Sadowej 2 nie ma POLSATU a WOT okropnie śnieży ,czy są to kłopoty występujące tylko u mnie czy jest to jakaś inna przyczyna Z góry dzięki za pomoc
  • W nocy z 21 na 22 lipca 2008 roku nastąpiła przerwa w emisji sygnału telewizji naziemnej w Warszawie i okolicach. Przyczyną przerwy było przeniesienie nadajnika z Warszawy (Pałac Kultury) do Łaz w okolicy Magdalenki. W związku z powyższym, osoby odbierające sygnał naziemny winny przestroić odbiorniki telewizyjne w celu prawidłowego odbioru sygnału telewizyjnego (zgodnie z poniższą tabelką). Osoby odbierające sygnał z anteny zbiorczej mogą w przeciągu 3 dni zauważyć gorszej jakoś...
  • Witam, Chciałam zapytać czy u kogoś z mieszkańców RJ również pojawił się problem z odbiorem sygnału TV? Od wczoraj na wszystkich kanałach śnieg... Może ktoś podpowie czy ta sprawa powinna być rozwiązana przez administrację?! Pozdrawiam Grabsztyny 1
  • Witam i pytam..czy wiadomo coś o kablówce..kiedy??...jakie koszty?..czy będzie może jakoś pakiet z netem?...pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się