Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      tv

tv

(5 wyników)
    • Chce powiesić na ścianie telewizor 40cali - 20kg. Ściane mam wewnętrzną z płyty promonta 70mm. Wiem, że te gipsowe płyty są kruche i obawiam się, czy taka ścianka wytrzyma. Tv byłby instalowany na typowym uchwycie ściennym, który wisi na kilku kołkach rozporowych. Utrzyma się to?
    • Będe wdzięczna za pouczenia/wyjaśnienia/pomysły/propozycje na temat 'jaką wybrać antene tv?' Chodzi o to że mam tv a nie mam anteny. Dodam że absolutnie nie ma możliwości podłączenia się gdzieś (ani kablówka, ani jakaś wspólna antena, nic? Pytanie jakie nasuwa mi się pierwsze to czy na antenie pokojowej mozna ładnie odbierać PR1 i PR2 oraz Polsat i TVN, ew. tv regionalna (w moim przypadku poznań PTV). Czy lepiej zainwestować w antene na dachu, względnie na zewnątrz okna? Jakie są koszty...
    • Witam, Czy moze ktos polecic dobrego elektryka, ktory naprawilby telewizor cieklokrystaliczny LCD Samsung LE40M6. Najdogodniej Warszawa i okolice. Z gory dzieki za informacje. Lukasz chateque@wp.pl
    • "PiP (ang. Picture In Picture) to funkcja pozwalająca na równoczesne oglądanie dwóch kanałów telewizji. Polega ona na wyświetlaniu jednego (głównego obrazu) oraz pomniejszonego drugiego (podglądu) w jednej z części ekranu w małym okienku." Bzdura. PiP korzysta z dwóch wejść, czyli możemy podłączyć komputer do lcd, włączyć pip i w małym okienku zobaczymy tv (jeśli antena czy inne źródło sygnału jest podłączona).
    • MAM ZAMIAR KUPIĆ TEL TYLKO CZY PANORAME CZY STANDARD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się