Gość: Nu! IP: *.necik.pl / *.necik.pl 13.06.05, 01:54 Własnie oglądam... na razie niezły. Ma byc 10 odcinków, ale o jakiej porze!!!!!!!! 1.30???????? i to ma byc ta Misja ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.necik.pl / *.necik.pl 13.06.05, 02:08 Powiem krótko: Ten, co zadecydował o takie godzinie "emisji" to... IDIOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi ma wakacje na szczescie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:30 tez wczoraj ogladalam- dobrze ze wczesniej "Malena" byla ( to nie zasnelam). Pierwszy odcinek zrobil na mnie b.dobre wrazenie tylko aktor grajacy Rogożyna nie pasuje mi za bardzo- wyobrazalam go sobie mlodszym i "dzikszym" ( cos jak Bohun z "ogniem i mieczem")ale moze , wierze ze wlasciwie NA PEWNO ta postac rozwinie sie w ta "dziksza"strone. Ksiaze Myszkin- wspanialy, ale Nastazje wyobrazalam sobie jako błękitnooka blondynke o mrożnym spojrzeniu ( ale to juz "nalecialosc" z Teatru Rozmaitosci gdzie grala ja Magdalena Cielecka i teraz juz mi trudno sie "przestawić" bo ona byla w tej rozli swiatna> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi czy moglibyscie powiedziec mi IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:41 co było w II odcinku< bo pomimo litrow kaw i swiadomosci wakacji-zasnelam- zreszat tv znow opoznila emisje:(>. "Idiote"czytałam wiec wystarczy jesli napiszecie mi ogolnie CO sie wydarzyło< ewentualnie zmiany w stosunku do powiesci> i na jakim momencie II odcinek sie skonczyl. A i jeszcze jedno: czy na poczatku odcinka streszczaja poprzedni? bo jesli tak to byloby swiatnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: czy moglibyscie powiedziec mi 21.06.05, 07:53 Gość portalu: mimi napisał(a): > co było w II odcinku< bo pomimo litrow kaw i swiadomosci wakacji-zasnelam- > zreszat tv znow opoznila emisje:(>. Pierwsza wizyta księcia Myszkina w domu generała Jepanczyna. Jego rozmowy w salonie z generałową (pysznie wytrzeszcza oczy !! :-))) i jej córkami. Bardzo wiernie oddane wszystko co jest w powieści, nawet dialogi z powieści wzięte. Dalej: książę instaluje się w wynajętym pokoju w mieszkaniu Gani i jego rodziny, tam zawiera kolejne znajomości (rodzina Gani, Ferdyszczenko). Niespodziewana wizyta Nastasji w domu Gani i związane z nią zamieszanie, a właściwie awantura, również wszystko tak jak w powieści. Poczatek i koniec trochę przespałam :-) więc nie wiem, czy streszczają. Ja na wszelki wypadek podczytuję sobie, dla przypomnienia, powieść. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi wielkie dzieki ada08, odcinek III obejrze chocby IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:35 nie wiem co dl atych wytrzeszczajacych oczu;)> Moze zaczne spac jak ludzie co na nocki do pracy chodza?Chyba to byloby jakies wyjscie, bo nie bede nagrywac na video przez te notorycznie opozniane emisje:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi jak wam se Domogarow podobal;)? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:14 ja myslalam o nim o propo Rogożyna i kiedy go nie bylo w perwszych odcinkach pomyslalam ze to niemozliwe-BEZ NIEGO. A tu 5 odcinek i taka mila niespodzianka. Szkoda ze rola raczej marginalna, ale zawsze milo na p.Aleksandra popatrzec;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajota Re: "Idiota" - w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:42 Szlag by ich trafił, jako człowiek wolnego zawodu późno chodzę spać, ale tym razem nie wytrwałam do końca. A według zapowiedzi w Telewizyjnej GW miało się rozpocząć o 00:45 (ładnie wyglądali ci, którzy nastawili sobie magnetowidy!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.gce.gliwice.pl 13.06.05, 13:34 To jakiś obłęd!!! Odcinki nie są długie, trzymają w napięciu, świetne role, kapitalne dialogi. Przeciez to można puszczać o dowolnej godzinie. JAK DOBRZE, ŻE NIE PŁACĘ ABONAMENTU! Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 14:42 Powiedz proszę coś więcej bo chciałbym to obejrzeć. Leci w odcinkach co tydzień w jaki dzień tygodnia , na którym programie? To jest film czy jakiś teatr telewizji? Jakiej to jest produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vox Re: "Idiota" - w TV IP: 80.50.49.* 13.06.05, 16:33 Masz Internet i nie potrafisz sprawdzić takiej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 14:54 A nie wiecie czy może powtarzają gdzieś w tygodniu , może na Polonii? Swoją drogą to naprawdę oszołomstwo aby pozycja którą warto obejrzeć puszczali gdzieś w środku nocy. Przecież to nie jest walka Gołoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytak Ile kaw trzeba wcześniej wypić, aby... IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 13.06.05, 17:18 dotrwać do godziny emisji? Tak tylko pytam. Bez odbioru! To są kpiny. Popieram! Nie ma co płacić abonamentu! Odpowiedz Link Zgłoś
u847 Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 19:02 Tak pokazali nam Rosjanie, do czego tv służyć może... i to swietny serial jest,,,o idiotycznej porze...nadawany czyli swietny serial w nieswietnej Tv...... ale coż,,,,przecież liczy sie masa...i jej gust a"la "CIAO DARWIN" ,tak więc doszło do tego by w tym kraju byc intelektualistą,to trzeba mieć siły rębacza przodkowego...i inne cechy że juz mi sie pisać niechce... pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 19:20 Oczyma wyobraźni widzę tego osobnika od układania ramówki, jak stwierdza: "Łee, kto tam będzie ruskie filmy oglądał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.necik.pl / *.necik.pl 13.06.05, 22:31 albo inaczej: "A to się jajogłowi zapienią! LOL" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Idiota" - w TV IP: *.net.autocom.pl 21.07.05, 15:25 Dlaczego przerwano nadawanie tego serialu po piątym odcinku? Przecież miało być dziesięć. Ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: "Idiota" - w TV 21.07.05, 16:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=26490948 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.necik.pl / *.necik.pl 22.07.05, 02:13 hyh - wczoraj wyniosłem telewizor do matki na amen. Odpowiedz Link Zgłoś