Dodaj do ulubionych

"Idiota" - w TV

IP: *.necik.pl / *.necik.pl 13.06.05, 01:54
Własnie oglądam... na razie niezły.
Ma byc 10 odcinków, ale o jakiej porze!!!!!!!!

1.30???????? i to ma byc ta Misja ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.necik.pl / *.necik.pl 13.06.05, 02:08
      Powiem krótko: Ten, co zadecydował o takie godzinie
      "emisji" to... IDIOTA!
    • Gość: mimi ma wakacje na szczescie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:30
      tez wczoraj ogladalam- dobrze ze wczesniej "Malena" byla ( to nie zasnelam).
      Pierwszy odcinek zrobil na mnie b.dobre wrazenie tylko aktor grajacy Rogożyna
      nie pasuje mi za bardzo- wyobrazalam go sobie mlodszym i "dzikszym" ( cos jak
      Bohun z "ogniem i mieczem")ale moze , wierze ze wlasciwie NA PEWNO ta postac
      rozwinie sie w ta "dziksza"strone. Ksiaze Myszkin- wspanialy, ale Nastazje
      wyobrazalam sobie jako błękitnooka blondynke o mrożnym spojrzeniu ( ale to
      juz "nalecialosc" z Teatru Rozmaitosci gdzie grala ja Magdalena Cielecka i
      teraz juz mi trudno sie "przestawić" bo ona byla w tej rozli swiatna>
      • Gość: mimi czy moglibyscie powiedziec mi IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:41
        co było w II odcinku< bo pomimo litrow kaw i swiadomosci wakacji-zasnelam-
        zreszat tv znow opoznila emisje:(>. "Idiote"czytałam wiec wystarczy jesli
        napiszecie mi ogolnie CO sie wydarzyło< ewentualnie zmiany w stosunku do
        powiesci> i na jakim momencie II odcinek sie skonczyl. A i jeszcze jedno: czy
        na poczatku odcinka streszczaja poprzedni? bo jesli tak to byloby swiatnie
        pozdrawiam
        • ada08 Re: czy moglibyscie powiedziec mi 21.06.05, 07:53
          Gość portalu: mimi napisał(a):

> co było w II odcinku< bo pomimo litrow kaw i swiadomosci wakacji-zasnelam-
          > zreszat tv znow opoznila emisje:(>.

Pierwsza wizyta księcia Myszkina w domu generała Jepanczyna.
          Jego rozmowy w salonie z generałową (pysznie wytrzeszcza oczy !! :-)))
          i jej córkami. Bardzo wiernie oddane wszystko co jest w powieści,
          nawet dialogi z powieści wzięte.
          Dalej: książę instaluje się w wynajętym pokoju w mieszkaniu Gani
          i jego rodziny, tam zawiera kolejne znajomości (rodzina Gani,
          Ferdyszczenko).
          Niespodziewana wizyta Nastasji w domu Gani i związane z nią
          zamieszanie, a właściwie awantura, również wszystko tak jak w powieści.

Poczatek i koniec trochę przespałam :-) więc nie wiem, czy streszczają.
          Ja na wszelki wypadek podczytuję sobie, dla przypomnienia, powieść.
          a.

• Gość: mimi wielkie dzieki ada08, odcinek III obejrze chocby IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:35
            nie wiem co dl atych wytrzeszczajacych oczu;)> Moze zaczne spac jak ludzie co
            na nocki do pracy chodza?Chyba to byloby jakies wyjscie, bo nie bede nagrywac
            na video przez te notorycznie opozniane emisje:(
            pozdrawiam
      • Gość: mimi jak wam se Domogarow podobal;)? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:14
        ja myslalam o nim o propo Rogożyna i kiedy go nie bylo w perwszych odcinkach
        pomyslalam ze to niemozliwe-BEZ NIEGO. A tu 5 odcinek i taka mila
        niespodzianka. Szkoda ze rola raczej marginalna, ale zawsze milo na
        p.Aleksandra popatrzec;))
    • Gość: hajota Re: "Idiota" - w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:42
      Szlag by ich trafił, jako człowiek wolnego zawodu późno chodzę spać, ale tym
      razem nie wytrwałam do końca. A według zapowiedzi w Telewizyjnej GW miało się
      rozpocząć o 00:45 (ładnie wyglądali ci, którzy nastawili sobie magnetowidy!).
      • Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.gce.gliwice.pl 13.06.05, 13:34
        To jakiś obłęd!!!

Odcinki nie są długie, trzymają w napięciu, świetne role,
        kapitalne dialogi. Przeciez to można puszczać o dowolnej godzinie.

JAK DOBRZE, ŻE NIE PŁACĘ ABONAMENTU!
    • devegas Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 14:42
      Powiedz proszę coś więcej bo chciałbym to obejrzeć. Leci w odcinkach co tydzień w jaki dzień tygodnia , na którym programie? To jest film czy jakiś teatr telewizji? Jakiej to jest produkcji?
      • Gość: Vox Re: "Idiota" - w TV IP: 80.50.49.* 13.06.05, 16:33
        Masz Internet i nie potrafisz sprawdzić takiej informacji?
    • devegas Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 14:54
      A nie wiecie czy może powtarzają gdzieś w tygodniu , może na Polonii?
      Swoją drogą to naprawdę oszołomstwo aby pozycja którą warto obejrzeć puszczali gdzieś w środku nocy. Przecież to nie jest walka Gołoty?
    • Gość: czytak Ile kaw trzeba wcześniej wypić, aby... IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 13.06.05, 17:18
      dotrwać do godziny emisji?

Tak tylko pytam. Bez odbioru!

To są kpiny. Popieram! Nie ma co płacić abonamentu!
    • u847 Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 19:02
      Tak pokazali nam Rosjanie, do czego tv służyć może...
      i to swietny serial jest,,,o idiotycznej porze...nadawany
      czyli swietny serial w nieswietnej Tv......
      ale coż,,,,przecież liczy sie masa...i jej gust a"la "CIAO DARWIN"
      ,tak więc doszło do tego by w tym kraju byc intelektualistą,to trzeba mieć siły rębacza przodkowego...i inne cechy że juz mi sie pisać niechce...
      pozdrawiam......
      • hajota Re: "Idiota" - w TV 13.06.05, 19:20
        Oczyma wyobraźni widzę tego osobnika od układania ramówki, jak stwierdza: "Łee,
        kto tam będzie ruskie filmy oglądał".
        • Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.necik.pl / *.necik.pl 13.06.05, 22:31
          albo inaczej:
          "A to się jajogłowi zapienią! LOL"
          • Gość: gość Re: "Idiota" - w TV IP: *.net.autocom.pl 21.07.05, 15:25
            Dlaczego przerwano nadawanie tego serialu po piątym odcinku? Przecież miało być
            dziesięć. Ktoś coś wie na ten temat?
            • alexanderson Re: "Idiota" - w TV 21.07.05, 16:43
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=26490948
    • Gość: Nu! Re: "Idiota" - w TV IP: *.necik.pl / *.necik.pl 22.07.05, 02:13
      hyh - wczoraj wyniosłem telewizor do matki na amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka