-
czesc WDPD
zupelnie nie znam sie na nowoczesnych tv, chcemy kupic moim rodzicom w prezencie telewizor,
czy mozecie poradzic jakies miejsca, gdzie ze zrozumieniem i dosc fachowo ktos profesjonalnie dobierze taki telewizor?
-
co sadzicie o takim rozwiazaniu? oczywiscie jesli kuchnia jest dośc duża a drugi tv stoi w salonie :)
-
Witam serdecznie,
Wiecie wszystko :) poproszę o pomoc.Nie znam się na tym zupełnie.
Moja mama mieszka pół roku w mieście, pół (letnie miesiące) w domu na działce.
W mieście nie ma kablówki, ani zbiorczej anteny (nie ma w bloku)i je telewizor odbiera bardzo słabo na antenie pokojowej.Na działce jest podobnie. Ponieważ zdecydowałam się kupić mamie nowy odbiornik, poradźcie proszę co zrobić z anteną tzn jaką antenę kupić, gdzie pytać o taką antenę itd.
A czy np 'talerz" jest do "przewożeni...
-
Właśnie zrezygnowaliśmy z usług cyfry+ po tym jak to niby połączyli się z n+ i zrobił się totalny bajzel w kanałach,bo wszystko wymieszali np.to co mieliśmy na 1 mamy teraz np na 15,w dodatku połowę programów obcięto krótko mówiąc nie chcemy już cyfry.Szukamy teraz jakiejś inne platformy cyfrowej która ma dość sporo ciekawych kanałów.Nie ukrywam,że cena też ma tu dość duże znaczenie.Myśleliśmy o cyfrowym polsacie,ale nie wiem jak to w praktyce działa.Jeśli ktoś mógłby mi coś polecić lub napis...
-
w tv usłyszałam reklamę nowego programu...spolszczonej wersji angielskiego programu Perfekcyjna Pani Domu...
tvn style do 20 stycznia szuka chętnych do uporządkowania swoich domostw :)
www.tvnstyle.pl/news/7933/view
:) mnie wystarczy być WDPD...do perfekcji nie dążę, a Wy? :)
a tak na marginesie: TV4 pokazuje polską wersję angielskiego "Czysta chata" - jak dla mnie ten program to porażka, obejrzałam dwa programy... zemdliło mnie... ale nie z brudu, tylko ze sposobu nakręcenia tego pr...
-
Noszę się z tym zamiarem od jakiegoś czasu,stwierdziliśmy że płacimy dużo pieniędzy za coś czego mało używamy,komputery zawładnęły naszym czasem wolnym...no ale telewizor by został i chciałabym mieć na nim możliwość odbioru tv naziemnej czy jak to się nazywa
Ale co musiałabym mieć oprócz telewizora nowoczesnego z jakimś dekoderem (to chyba mamy bo tvelewiror ma chyba 3lata) ,podobno jakąś antenę ale jaką-z techniką jestem na baker - może mi ktoś wytłumaczy prostym językiem co powinnam dokup...