Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      u dzieci

u dzieci

(4 wyniki)
    • Mały (2,5 roku) od pół roku około ma mocno zaczerwienione policzki, skóra lekko chropowata. Prawdopodobnie jest to alergia (być może na mleko krowie). Piszę wszystko być moze bo do lekarza dopiero sięzapisaliśmy a opinie o tym zaczerpnąłem z z forum o dzieciach. Moje pytanie-czy któs z szanownych forumowiczów stosował jakąs terapię naturalną aby taką alergię zlikwidować (oczywiście poza zaprzestaniem podawania alergena). Dodam, iż te zmiany skórne występują tylko na policzkach
    • Chłopak ma 13 lat. ASO od wielu lat wysokie ale nie aż tak. Leczony antybiotykami wielokrotnie. Bez skutku.
    • Czy myślicie że bioenergoterapeuta może coś pomóc w tej kwestii? Powiedziano mi,że p. Głażewski pomógł dziecku znajomych znajomych. Będę wdzięczna za Wasze opinie/rady
    • Witam! Skorzystałam z usług irydologa, który u mojej ośmioletniej córki zdiagnozował migrenę. Jej bóle głowy do tej pory wiązano z zatokami więc trochę się zdziwiłam. Polecił jej preparat ziołowy tylko że ja nie mam odwagi go jej podać. Nie podał mi składu, stwierdził lakonicznie że to mieszanka 27 ziół i to wszystko. Wiem że są zioła szkodliwe dla dzieci. Czy ktoś w podobnej sytuacji korzystał z porad irydologa u dziecka? Czy mam powody do obaw? Bardzo proszę o odpowiedź!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się