uda

(98 wyników)
  • Z radością witam czas kiedy można zrzucić rajstopy :-) Niestety u mnie pojawia się wtedy problem ocierających się ud :-( Generalnie rzecz biorąc uda mam spore ;-) (samo BMI 26, ale ze wskazaniem na uda) i gdy jest ciepło uda delikatnie się pocą, powstaje tarcie i lipa... Oczywiście mam, a jakże ;-), przywiezione skądś specjalne majtki z nogawkami jakby z jedwabiu, nie ściągające, ale właśnie zapobiegające obtarciom... Jednak takie majtki to dość kłopotliwe rozwiązanie :-( Nie zawsze mamy ...
  • Polećcie jakies ćwiczenia, które można wykonywać w domu, i ktróe z kolei przyniosa efekt. Koniecznie chciałabym zrzucić trochę tłuszczyku z ud i wymodelować je, ważę 61 kg i mam 166 cm wzrostu.
  • usunąć nadżerkę farmakologicznie, jestem po porodach więc można by było przeprowadzić wypalankę, lekarz ginekolog chce najpierw farmakologicznie, wolałabym właśnie w ten sposób się jej pozbyć ale czy się uda
  • Proszę powiedzcie mi do jakiego lekarza się udać żeby zrobić badania krwi i hormonalne. Bardzo wypadają mi włosy, jestem już zmęczona tym problemem. Mam przeczucie ze dermatolog niewiele mi pomoże, próbowałam juz setki kosmetyków i tabletek i nic.:(
  • Ostatnio siostra zwróciła mi uwagę, że mam dziurę, przerwę między udami...( ok 3-4 cm)Dodam, ze jestem dość szczupła i drobna( 160 i 43-45 kg)czy to od tego, ze właśnie jestem szczupła? jak się tego pozbyć? Są jakieś ćwiczenia?
  • Od jakiegos czasu na udach i ramionach pojawia mi sie mnostwo drobnych krostek i nigdzie indziej na ciele ich nie zauwazylam. Probowalam balsamow i kremow bo myslalam ze to przez moja sucha skore ale zadnej poprawy nie bylo. Moze ktoras z Was kobiety wie co to i jak sie tego cholerstwa pozbyc. Moze obedzie sie bez wizyty u dermatologa??
  • czy to jest normalne?
  • witam, od jakiegoś czasu mam problem, bardzo mnie to niepokoi. odczuwam swędzenie na tylnej części ud i czasami na brzuchu. nie mam żadnych zewnętrznych objawów, typu wysypka itp. Po ciąży została mi spora nadwaga, nie mogę się pozbyć już trzy lata, a przed ciążą byłam chuda, może to jest przyczyną? czy ktoś może mi pomóc?
  • witam wszystkich dziele sie z wami fantastyczną wiadomością udało sie dzisiaj rano zrobiłam test, który tym razem wyszedł pozytywnie, mam tylko nadzieje ze sie nie myli pozdrawiam
  • Dziewczyny, mam pytanko. Wewnątrz ud przy samym kroczu mam małe brodaweczki. Na początku one wyglądają jak pryszczyk, a potem się robi z teho taka brodawka. Zaczęło mi to wychodzić przed ciążą, a w ciąży się nasiliło. W szpitalu powiedziano mi, że to kłykciny. Po porodzie mój gin polecił mi smarować takim środkiem BRODACID (konsystencja ja bezbarwny lakier). Po kilku tygodniach wysuszyły mi się i odpadły. Teraz znowu mi zaczęły wychodzić i jest ich coraz więcej. Czasami to zaswęd...
  • Od jakiegos czasu zauważyłam na moich udach czerwone drobne kreseczki ułozone na kształt pajęczynki. Od ponad miesiąca stosuję Regulon (ma wyleczyć mięśniaka macicy i mam stosować przez pół roku) i nie wiem czy to nie wina tych tabletek... Czy znikną same po zaprzestaniu stosowania leku czy też czeka mnie kosmetyczka??? A może są na to kremy lub pomogą masaże?
  • hej forumowiczki, tak mnie zastanawia (ponieważ jako młode małżeństwo na razie cieszymy sie sobą) ze kochamy sie bez zabezpieczeń a w czas owulacji stosujemy bardzo krytykowany stosunek przerywany. Jak myślicie - długo nam się tak jeszcze upiecze? Ja to bym się nawet ucieszyła z takiej "niespodzianki" :)
  • od tygodnia strasznie swedziały mnie nogi,zwłaszcza przy kąpieli i w nocy, dzis zauważylam małe czerwone plamki na wewnętrznej stronie ud i strasznie mnie to swedzi,pójde do lekarza w poniedziałek,ale może któraś z was sie orientuje co to może być? prosze pomozcie.
  • Wczoraj połozyliśmy się do łóżka, mieliśmy już zakładać gumkę, ale spojrzelismy sobie prosto w oczy i oboje wiedzielismy co mamy na mysli... Kochaliśmy się bez gumki, bez tabletek, bez żadnych ograniczeń i było pięknie. Rano dolalismy, bo podobno do formy trzeba dolewać:) Coprawda to pierwszy dzień po skonczonym okresie i szanse na dzidziusia sa małe, ale nie zamierzamy poprzestać w naszych staranich. Jesteśmy zaręczenie, planujemy ślub a dziś jesteśmy oboje bardzo szczęsliwi, że ...
  • Od paru dni nieustająco odczuwam lekkie skurcze mięśnia w udzie. Mięsień cały czas "drga". Nie jest to efekt jakiegos wysiłku w ostatnim czasie - więc co?
  • Zanim zdecydowałam się rozpocząć ten wątek postarałam się jak najwięcej na ten temat znaleźć w wątkach już istniejących. Niestety zamiast rozjaśnić to mi to zaciemniło cały obraz. ale po kolei. Jakieś pół roku temu odczuwałam swędzenie i pieczenie w pochwie. Poszłam do ginekologa, ten uznał, że to grzybica, przepisał mi Gynoxin i wszystko ładnie przeszło. Minęły 2 miesiące i problem powrócił (głównie swędzenie po oddaniu moczu). Poszłam więc ponownie do ginekologa (ale tym razem ...
  • porobiły mi się od jakiegoś czasu i nie wiem co to jest, uda i pośladki mam w chrostkach. Co robić?
  • dziewczyny mam pytanie... czy jeżeli w 21 dniu cyklu pokazała mi się plamka na bieliźnie koloru czerwonego a wcześniej w dni płodne kochałam się z partnerem to czy to już może oznaczać ciążę? później żadnych plamień nie miałam..
  • Hej założyłam forum aby zauważyć ilu kobietom udało sie zajść w ciaze pomimo pco. Dlatego wpisujcie sie bo to bardzo ważne dla innych chorych.Opiszcie jak sie leczyłyście ile wam to zajęło. Pozdrawiam.
  • Witam Mam straszny trądzik!!! Najprawdopodobniej jest to trądzik hormonalny. Mam 32 lata i taki wysyp na twarzy, że wstyd z domu wyjść. Przez ostatnie 3 lata brałam Diane35, ale w kwietniu przestałam i się wtedy zaczęło. Podczas brania tabletek też co nieco mi wyskakiwało, ale teraz widzę, że to nie był żaden problem...Obecnie od jakiegoś tygodnia próbuję różne metody domowe, ale jest chyba tylko gorzej...Szukam namiarów na jakiegoś dobrego dermatologa z Opola lub Wrocławia (wola...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się