Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      ujemny

    ujemny

    (2 wyniki)
    • TSH 0,293 (norma 0,27 - 4,2) FT3 2,21 (norma 2 - 4,4) FT4 1,04 (norma 0,8 - 1,3) anty TPO 53,19 (norma max 34) p/c TSH (TRAb) 0,60 (poniżej 1,8 - wynik ujemny). Kiedyś lekarz mi mówił, że w ciąży są inne normy dla TSH. Ponoć od 0,3 do 2 czyli mam troszkę poniżej normy. . Zastanawiam się czy na nią czekać czy iść szybciej prywatnie. Co radzicie? PS. A co to są te przeciwciała TRAb to nie wiem.
    • Witaj Co to są przeciwciała przeciwjądrowe ENA, mnie zlecili tylko ANA - wyszły ujemne, czy powinnam jeszcze zrobić ENA i czy wówczas będę mogła spać spokojnie (oczywiście jeśli chodzi o choroby z autoagresji)? Moja lek powiedziała, że aby być spokojnym to należałoby zrobić całe spektrum badań, ale to jak dla mnie za duże obciążenie finansowe Pozdrawiam Joanna

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się