ujemny

(21 wyników)
  • Dziewczyny, szukam rady, niestety po transferze 2 blastocyst od dawczyni beta 0,25 a progesteron 25 w 12dpt więc ciąży nie ma. Mam pytanie co dalej, czy macica sama się oczyści ( zaznaczam że nie mam okresu i bez leków nie ma co na to liczyć)czy potrzebny bedzie jakiś zabieg, czekam na odpowiedzi!!!
  • zamiast @ miałam plamienie zrobiłam test wyszedł ujemny ale nie dałam za wygraną i byłam dzisiaj u gina na usg i okazało się że mam fasolkę 3,5mm tylko trochę za nisko ułożoną . Dostałam Duphaston 2x po 2 tabletki przez 5 dni a potem odstawić jeśli przez 7 dni nie będzie prawidłowej @ to oznacza że jest szansa że fasolka się prawidłowo zagnieżdzi . 2 lata starań ,czy sie uda? czy ktoś miał taki przypadek plisssss...
  • Witam, Na forum jestem nowa ale czytam Was już od kilku dobrych miesięcy.Dopiero teraz ośmieliłam się napisać.O dziecko staramy się od maja. Jestem właśnie po teście PCT, który wyszedł ujemnie.Muszę przyznać, że już nie wiem co dalej robić.Moj gin powiedział aby test powtórzyć bo coś mu się nie podoba.Powiedział, że śluz mam ładny- punktacja szyjkowa 10p:norma (9-12), ciągliwośc też dobra, tylko że nie ma plemników. Brak żywych zupełnie, tylko 4 "trupy" w polu widzenia.Przy pobie...
  • we wtorek test ujemny a dziś czwartek i @ nie ma!co radzicie?beta?test?czy czekać?jestem po inv.
  • Witaj Ewo(i inne miłe , bratnie dusze)Mam do Ciebie wielką prośbę.zazwyczaj mamcykl 24 lub 25 dniowy .Dziś 31 dc,żadnych objawów@(no trochę ciągną mnie jajniki)Zrobiłam test w 28 dc ujemny dziś w 31 dc też oblałam.Nic do tej pory nie brałam ,żadnych hormonów.Borykam się z wtórną n. Następny cykl mam już mieć stymulację zakończoną 5 dawkami Choragonu.Słyszałam ,ze to bardzo mocny hormon, niebezpieczny.Powiedz proszę, czy kazda stymulacja musi zakończyć się podaniem tego Choragonu?Ni...
  • Niech mi któraś z Was odpowie,czy możliwe jest żeby przeciwciała przeciwplemnikowe występowały tylko w śluzie a jednocześnie były nieobecne we krwi??
  • Dziewczyny jetsem w 7tc właśnie odebrałam wyniki CMV i jestem strasznie załamana. A wiec: CMV IGG wynosi 102,5 ( dodatni >15 , ujemny <15 ) CMV IGM wynosi 0.744 ( dodatni >0,500 , ujemny <0,399) czy to juz koniec czy zarodek bedzie sie rozwijał, bedzie zdrowy. W piatek widziałam serduszko i tak sie cieszyłam a dzis jestem strasznie załamana. Tak się boje , że ze mna nie zostanie . Błagam poradzcie co dalej......
  • to byl moj 2 transfer...z mrozakow... jestem po ICSI (sierpien), 1 transfer swiezakow nieudany... zrobione badania immunologiczne..w porzadku.. laparoskopia...w porzadku.. histeroskopia...w porzadku... mam jeszcze dwa zamrozone zarodki..niewiem czy podchodzic do nich w tym cyklu...czy cos jeszcze zasugerowac lekarzom... wiem ze dziewczyny zachodza przy 5 czy kolejnym transferze... ale prosze wypowiedzcie sie... k.
  • Dziewczyny chciałabym WAS prosić o pomoc w wyjaśnieniu pewnej zagadki dla mnie: Wczoraj w 12 dniu po owulacji rano robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Wieczorem byłam u lekarza na wizycie po leki na nowy cykl i zrobił mi usg żeby sprawdzić, czy nie ma jakichś nieprawidłowości: endometrium ponad 15mm i w macicy widać coś co mogłoby przypominać wczesną ciążę - tak jakby pęcherzyk i mały czarny punkcik ale mogła to być zarówno już krew miesiączkowa. Wieczorem zrobiłam test z ...
  • dziś rano zrobiłam test ciążowy-ten od Ewy Analityk. jedna kreska:( owu była ok.16dc. cykl był stymulowany 4-8dc clo, potem choragon na pęknięcie pęcherzyka(były 3 pęcherzyki)i teraz biorę luteinę dopochwowo. czy nie za szybko zrobiłam ten test? czy mogę miec nadzieję, że za tydzień będą dwie kreski?
  • Dziewczyny powiedzcie jak mam zinterpretować wyniki badań, bo co gin to co innego mówi, badania wykonano metodą EIA: anty rubella igm: ujemny; wynik ujemny <90% wynik wątpliwy 90-110% wynik dodatni> 110% anty rubella igg: 100,83 iu/ml wynik ujemny <10 IU/ml wynik wątpliwy > 10 IU/ml anty toxo igm : ujemny wynik ujemny <90% wynik wątpliwy 90-100% wynik dodatni> 100% anty toxo igg: 298,01 iu/ml wynik ujemny < 6 iu/ml wynik dodatni> 6 iu/m...
  • Mam do Was pytanie: której udało się zajść w ciąże pomimo ujemnego testu w 10 dniu po transferze? ja wlasnie dzis zrobilam i wyszla tylko jedna krecha..nawet cienia brak...jestem zalamana :-(
  • Już we wcześniejszych postach informowałam was o negatywnym teście ciążowym. Wykonałam go wczoraj 12 dni po owulacji. Dziś 28 d.c tempka wysoka. Czy ten test mam uważać za wiarygodny po 12 dniach od owu? Czy jest jeszcze jakaś iskierka nadzieji?
  • Jestem po drugim ICSI, 12 dzien po transferze. Beta dopiero w piatek, obiecywalam sobie, ze nie zrobie testu sikanego do tego czasu. Niestety przed chwila zrobilam i k....ujemny! A taka mialam nadzieje, zwlaszcza, ze w poprzednim podejsciu ICSI mialam dwunastego dnia juz krwawienie. Dzielnie sie trzymalam do dzisiaj, ale jestem doslownie na granicy wyczerpania nerwowego. Ta niepewnosc mnie dobije. Niby moglabym isc na bete juz jutro, ale moj lekarz kaze czekac do 14 dnia. Mam 35 ...
  • Czy ktoś wie co oznacza taki własnie wynik? Różyczka IgM jakościowo - ujemny, różyczka IgG ilościowo 277 IU/ml, Toxoplazmoza IgG ilościowo <5,00 IU/ml, toxoplazmoza IgM jakościowo ujemny. Proszę o pomoc w interpretacji wyników, gdyż nie wiem czy mam się doszczepiać czy też nie. pozdrawiam Renata
  • Pisze w imieniu moich znajomych, ktorzy nie maja dostepu do internetu. Odbierajac wynik Pani w laboratorium powiedziala ze jest fatalny, a wizyta u lekarza dopiero za 2 tygodnie. Bardzo prosimy o interpretacje i czy przy takich wynikach jest mozliwe zajscie w ciaze w sposob naturalny? oraz czy jest mozliwa poprawa jakości nasienia? Serdecznie dziekuję i pozdrawiam Okres wstrzemięźliwości: 3 dni Objętość ejakulatu: 2ml barwa: biało-szara Lepkość: prawidłowa pH: 8,2 ...
  • Czym różną się oznaczenia badań na różyczkę i toxoplazmozę: Różyczka (Rubella) IgG Różyczka (Rubella) IgM Toxoplazma gondi IgG Toxoplazma gondi IgM Które powinnam zrobić planując ciążę?
  • TSH 1.95 uIU/ml NOR.0.27-4.20 P/C anty TPO 16.78 IU/ml ធ PROLAKTYNA 39.42 ng/ml 6.0-29.9 Estradiol 159.8 pg/ml 43.82-211.00 Progesteron 8.14 ng/ml 1.7-27.0 Toxoplazma gondi IgG 5.00 wyn. ujemny ɞ.5 wyn. dodatniɴ.0 wyn. watpliwy 6.5 - 8.0 Toxoplazma gondi IgM 0.17 index ujemny powiedzcie co wy myslice o moich wynikach do lekarza dopiero pojd za kilkanascie dni, a dosc mam juz tej niepewnosci. Wiem tylko ze prolaktyna...
  • Dziewczyny chciałam Was zapytać co sądzicie o moim przypadku.Staraliśmy się z mężem o dzidziusia miesiąc w miesiąc.Na dzień przed spodziewaną miesiączką dostałam silnego bólu w prawym boku,w okolicy jajnika.To był inny ból jak przy owulacji,czy zapaleniu jajnika.Wydawało mi się,że tego bólu nie przeżyję.Lekarz na Ginekologicznej Izbie Przyjęć kazał podać zastrzyk rozkurczowy(chyba pyralgina z papaweryną),po którym rzekomo miało przejść,ale nie przeszło.Zlecił też wykonanie testu ...
  • Biore od ponad tygodnia 1 tabl b. na noc. W sumie poza jednym dniem czuje sie ok. Czy zauwazylyscie moze, ze biorac b. przytylyscie?A moze schudlyscie? Mialyscie wiekszy apetyt? Przyznam, ze przytyc to bym nie chciala;) A czy bromergon nalezy zaraz odstawic w momencie gdy dowiem sie o ciazy? Czy w poczatkowych tygodniach (kiedy jeszcze nie bede wiedziala o ciazy) nie zaszkodzi on fasolce?? P Ania

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się