Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      upragniony

upragniony

(3 wyniki)
    • Cześć!wiele piszemy tu o początkach ciąży i sama nie wiem co mam myśleć.Maja @ spóznia sie już równe 7 dni (35 d.c.)Tydzień temu robiłam test, ale był negatywny.Jutro chcę zrobić drugi i jestem umówiona na wizyte do gina.Nie mam żadnych "typowych" objawów, oprócz obolałych piersi, a w dniu spodziewanej @ bóle podbrzysza, które czasami sie pojawiają no i czasami mnie mdli, ale nie wiem czy to upragniona ciąża czy tylko wynik stresu:) Licząc od ostatniej @ moge być w 5 t.c.A jak było...
    • DZISAJ UMOWILAM SIE PRYWATNIE NA PIERWSZA WIZYTE. NIE WIEM CZY NIE ZA WCZESNIE, ALE JA JUZ NIE MOGE DLUZEJ CZEKAC. CHCE WIEDZIEC, ZE WSZYSTKO JEST OK. TAK STRASZNIE SIE BOJE!!! DAJ BOZE, ZEBY WSZYSTKO BYLO DOBRZE! NAPISZE JAK BEDE PO. CALUJE WAS WSZYSTKIE! TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJA UPRAGNIONA FASOLECZKE!
    • odkąd na tescie a w zasadzie na 6 (do dzisiejszego dnia ;-P) pojawiły sie upragnione 2 kreseczki ja nadal jakos nie moge w to uwierzyć, a własciwie mama takie dziwne przeświadczenie że napewno coś bedzie nie tak :-( wiem ze w dużej mierze jest to zasługa tego ze codziennie odwiedzam to forum i gdy tak czytam o tych wszystkich problemach to nie chce mi sie wierzyć że mi sie akurat uda!!Możecie mnie zdzielić w głowe bo przeciez jest tyle kobiet które długi zcas sie staraja i kiedy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się