upragniony

(8 wyników)
  • witam wszystkich mam pytanie od kilku dni mam mdłości a termin @ mam na 30 maja czy to możliwe że to jest moja upragniona ciąża????
  • Witam wszystkich!:) Dwa dni temu zrobiłam test i zobaczyłam na nim dwie upragnione kreski...dziś zapisuję się do lekarza...no i będę zapewne będę częstym gościem na tym forum:) Pozdrawiam:)
  • poczytuję sobie to forum i mam świadomość że nie wszystko czego się tak bardzo chce przychodzi z łatwością, ale tu dochodzi jeszcze to czekanie comiesieczne (i nadzieja) i dlatego napiszcie proszę jak długo wy sie staracie lub starałyście? u mnie za parę dnie 4 podejście. pozdowionka!
  • to skąd bóle brzucha i podwyzszona temperatura -37
  • Zauważyłam,że sporo z Was już w terminie oczekiwanej miesiączki wykonuje test ciążowy,i oczywiście rozumiem Waszą niecierpliwość:) Jednak postanowiłam napisać jak to było z moją pierwszą ciążą i jej wykryciem:)Otóż w moim przypadku lekarze najczęściej polecali test Quick Vue-zupełnie nie wiem dlaczego...Będąc w ciąży wykonywałam ten test 3 razy i dopiero za ostatnim razem(tj.14 dni po terminie oczekiwanej miesiączki)wyszedł wynik pozytywny.Testy wcale nie są w każdym przypadku ta...
  • proszę się wpisywać która zobaczyła swoje dwie upragnione krechy w lipcu!!! :)
  • Jetem już mamą 3 letniej dziewczynki, o którą staraliśmy się z mężem 1,5 roku. Wtedy nie znałam jeszcze forum. Zaglądając na fora o dzieciach odkryłam i to Wasze - w oczekiwaniu. Myślałam, że zagoszczę tutaj przy okazji starań o drugie dziecko. Ale nie zdążyłam.... Pierwszy miesiąc starań i już przenoszę się na "ciążę". Nasze szczęście nie ma granic, chociaż jest szczęściem ostrożnym. Przy tych pierwszych staraniach raz poroniłam, więc wiem jak wszystko potrafi być ulotne, ale mam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się