urocza

(3 wyniki)
  • moj kolega ma do oddania psiaki kundelki urosną przed kolano są ładne moge wysłać na maila zdjęcia jest ich aż 8 mail kontaktowy do kolegi pablecom@wp.pl Paweł
  • W warszawskim schronisku czeka na adopcję 5 miesięczna suczka. Postanowiłam o niej napisać ponieważ bardzo mnie wzruszyła, prosząc swoją łapką. Jest wyjątkowo piękna i wystarczy spojżeć w jej oczy aby ujżeć jakim jest wspaniałym psem. Sama sama bym ją przygarnęła ale jak narazie mam 2 psy :( Oto link: allegro.pl/item241234460_5_mies_sunia_tygrysek_sliczna_szuka_domu_.html
  • Psotka przybłąkała się w strasznym stanie, z łysą szyją (prawdopodobnie od łańcucha) w czerwcu tego roku na działkę do pewnej pani , taki wycieńczony szkielet. Obecnie doszła do siebie i bardzo ładnie wygląda, choć boi się jeszcze, gdy się ją łapie, albo czegoś nowego od niej chce, no i nikt jej nie zmusi po prostu, żeby wyszła poza działkę, tak bardzo boi się, że znowu stanie się jej krzywda - tym razem z rąk okolicznych mieszkańców. Jest młodziutka, po pierwszej cieczce, wiec m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się