Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      urocza

urocza

(6 wyników)
    • wpadłam dzisiaj na nią w Empiku, cuudnie mieć to wszystko "pod jednym dachem". Dzięki, od razu sie cieplej w domu zrobiło.
    • Jeśli ktoś zna takie miejsce to proszę o pomoc. Mam chyba dość Chorwatów i ich pazerności więc zmieniam kierunek na Toskanię. Zawsze mnie pociągała lecz jakoś nigdy nie było okazji, odkładałem ten rejon na później. Proszę o kilka porad dotyczących rejonu a może nawet jakieś namiary na konkretne wille, apartamenty do wynajęcia.
    • Proszę poradzcie co ciekawego do zobaczenia w okolicach Arezzo. ok 15 pażdziernika jedziemy z 2 dzieci do loro ciuffenna.
    • Witam! Bedę miała okazję spędzić miesiąc w Udine (Wenecja Julijska) w ramach uczelnianej wymiany wakacyjnej. Czy ktoś może orientuje się co ciekawego można zobaczyc w tym regionie w tym calkiem sporym okresie czasu? Generalnie , w internecie jest bardzo mało informacji o tym regionie - czyżby to oznaczało, że nie jest zbyt trakcyjny :( Bede wdzieczna za informacje. pozdrawiam! nelly
    • Czesc Przejrzalam juz chyba wszystkie watki o Elbie ale nadal nie wiem ktora miejscowosc wybrac.. Otoz chcialabym zeby nie byla ona bardzo glosna ale zeby jednak wieczorkiem bylo gdzie zjesc (zeby byl jakis wybor)lub pojsc na drinka a zarazem zeby nie bylo tabunow turystow Wiem wiem jestem za bardzo wymagajaca... ale moze znajdzie sie ktos chetny i doradzi mi cos sensownego A gdyby przy okazji byly tam jeszcze ladne piaszczyste plaze byloby super! (choc na plaze zawsze mozna p...
    • Proszę o informacje czy warto i jakie atrakcje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się