urocza

(3 wyniki)
  • Jeśli szukasz taniego dobrego salonu fryzjerskiego na Saskiej Kępie to napisz do mnie. zlotarypka@gazeta.pl Tu nie mogę go polecać bo moje posty są usuwane z tego forum przez założycielkę tego forum złosliwie będącą w przekonaniu,że reklamuje go bo jestem włascicielką. Nie jestem!!!Byłam tam,zapłaciłam o połowe mniej niż gdzie kolwiek indziej w całej Warszawie i jestem zachwycona z baleyage bo wreście trafiłam na profesjonalne wykonanie i dobranie kolorów.Serdecznie zapraszam wyś...
  • Witam:) Właśnie dzisiaj, zmierzając do tapicera przy ul.Międzynarodowej (nr nie znam, w pawilonach) "odkryłam" zakład kosmetyczny połączony z gabinetem lekarskim o wdzięcznej nazwie "ŻYLAK" :D Ponieważ zamierzam porzucić moją kosmetyczkę, bo nie chce mi się już jeżdzić do śródmieścia, więc mam pytanie do szanownych forumowiczów: Macie jakieś doświadczenia z korzystania z usług tego przybytku? Wszystkie rzeczowe wypowiedzi mile widziane, również pracowników i właściciela o ile się...
  • Złotarypko życzę Ci powodzenia w prowadezniu salonu, jak największej ilości klientek, ale polecam dział ogłoszenia na stronie Saskiej-Kępy, a nie kryporeklamoweowego dialogu z samą sobą. Trzymaj się, C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się