Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      urocza

urocza

(3 wyniki)
    • Oddamy w dobre ręce 8-tygodniowe urocze kociaki. Zajrzyj na www.kociaki.xt.pl, by zobaczyć ich zdjęcia i przeczytać krótką charakterystykę. Chetnie byśmy je zatrzymali, ale pięć kotów to trochę za dużo.... Pozdrawiam Grażyna & Krzysztof tel. 022 853 32 90 w godz. 20.00 - 22.000
    • kilka dni temu bylam na spacerze z moja suka - bialy labrador, ma na imie Ariel i spotkalysmy pania z podobna, tylko mlodsza. i suki sie razem bawia. w pewnym momencie zaplataly sie w smycze i ja krzycze: Ariel!!!, a pani: Szaron!!! Dobrze ze nie bylo to w okolicy ambasady izraelskiej :) Na szkoleniu tez bylo zabawnie, bo obok Ariel chodzil brazowy lab - Kofi, wiec tez bylo bardzo dyplomatycznie...
    • od dwuch dni mieszka z nami cudowny i uroczy kundelek jest taki malutki i uroczy lecz mamy wcale nie maly problem otoz piesio jak na szczeniaka pszystalo jest bardzo ruchliwy a to nie koniecznie podoba sie naszej 3,5 letniej coreczce. wybrala bezpieczna opcje i dobre pół dnia siedzi na tapczanie, jak ja gryzie w nozki odrazu jest szal i rozpacz(na inne psy tak nie reagowała) pół rodziny ma psy i do tej pory wszystko bylo ok. pomocy co robic???jak ja przekonac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się