urocza

(4 wyniki)
  • Mogę Wam wszystkim polecić nowe miejsce na mapie - "gdzie z dziećmi" - niezwykle przyjazny dzieciom i rodzinom z dziećmi - Dom Gościnny Lipowa Dolina. Otwarty całkiem niedawno - nowe pokoje, mebelki, a dla dzieci plac zabaw (huśtawki, zjeżdżalnia, piaskownica, domek na drzewie, hamak, wędkowanie z gospodarzem, poziomki od maja do października, ale tez wanienka i łóżeczko dla malucha,krzesełko do karmienia, "dzieciolubne" dania. No w ogóle fantastyczne domowe jedzenie. Duże naprawd...
  • SZUKAM COS SPRAWDZONEGO , NA POBYT WIOSNA Z 4 LETNIA CORKA
  • Poszukuję miłego pensjonatu z basenem krytym (nad morzem lub w górach). Jeżeli ktoś zna coś fajnego proszę o informację. Przeszukiwanie internetu w poszukiwaniu takiego miejsca zajęło mi cały dzieć a nic ciekawego nie znalazłam. Dziekuję serdecznie
  • Za kilka miesięcy (dopiero, ale już o tym myślę) będziemy świętować okrągłą rocznicę ślubu. Chciałabym (chociaż to może facet powinien) zrobić niespodziankę mojemu mężczyźnie i zabrać go na dwa dni w jakieś romantyczne miejsce, chętnie z dobrą kuchnią. Może znacie takie w promieniu 200 km. od centrum Polski? Czekam z ciekawością i dziękuję z góry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się