Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      urocza

urocza

(6 wyników)
    • Dowiedzialam sie ze wyjeżdzam do stanów, na rok, może dlużej. Poznalam cudownego chlopaka - to nie mialo być nic poważnego, ale nie wyszlo :P Wyjechalam - marzylam o tym od podstawówki. Jesteśmy parą korespondencyjną i transoceaniczną. W przyszlym roku chce do mnie przyjechać. Znaleźliśmy szkolę która ma ciekawy program. Powinen znaleść prace bez problemu. Ale, w Polsce ma duuuzo waznych dla niego rzeczy do zostawienia (np. nowo zalożoną firmę która świetnie sie rozwija, bardzo ważn...
    • HUUURRRRAAAAA!!!!wiedzialam;)ten artykul bardzo poprawil mi samopoczucie(a z kuchni dobiega pelne ulgi westchnienie mojego mezczyzny,ktory mial dosc moich diet..)
    • Mam dziewczynę. Nazywa się Ewka. Bardzo często mówię jej, że jest 'urocza'. A ona przyjmuje to za komplement. W rzeczywistości mówię jej tak, bo wstyd mi boga obrażać i mówić jej, że jest ładna... Ona ma okropną facjatę. I wogóle głupia jakaś jest. Chodzi do zawodówki. Ale piersi ma fajne. I dlatego z nią niestety, jestem. A teraz konkluzja: drogie kobiety: jak ktoś wam mówi, że jesteście urocze, to znaczy, że jesteście głupie i brzydkie - on po prostu nie chce kłamać!
    • urocza nieśmiałość...?
    • co najbardziej podnieca wasz w dziewczynach? i jeszcze jedno. co stawiasz na pierwszym miejscu u kobiet?
    • przezywacie, prtzezyłyscie czy w dzisiejszych czasach ma sens... czy w ogole ma sens

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się