Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      urocza

urocza

(7 wyników)
    • Kilka minut temu zarezerwowałam mieszkanie i tu i tu - do końca tygodnia muszę podjąć decyzję. Pomijajac urocze otoczenie i zielone lasy - która inwestycja jest waszym zdaniem warta większego zaufania? Jakie macie doświadczenia? Wybieram się obejrzeć, ale przydałaby się garść informacji od tych, którzy juz kupili i są na bieżąco.... pozdrawiam J.
    • Co sądzicie o tej inwestycji???
    • Czy ktoś słyszał, chce poznać Wasze opinie na temat developera, budowy i spraw z tym związanych.
    • Witam, wczoraj byłem na osiedlu i trochę się zaniepokoiłem, mimo że ludzi widziałm uwijających się to robota jakby nie idzie do przodu, "blok" drugi ten przy działkach prywatnych jest jeszcze nie malowany , a gdzie jeszcze ogródki ? a termin oddania mam na 15.06.05. Szczerze mówiąc mam lekkiego stracha. A jeśli chodzi o zdjęcia to mam kilka, ale nie bardzo wiem jak je można tu na forum przedstawić. Max.
    • cześć, czy ktoś ma informacje na temat nowej inwestycji firmy WENA w Zielonej? Dajcie znać jeśli macie informacje na temat kondycji developera. Pozdrawiam
    • Właśnie poważnie zastanawiam się między osiedlem Derby 5 budowanym na Białołęce przez Dom-Developement, a inwestycją Wesoła-Urocza budowaną przez "Wena". Ceny za metr, dostępne metraże są podobne. Bloki 3-kondygnacje, osiedla strzeżone. Różnica jest taka, że Wena buduje blisko lasu, a Derby 5 są na "pustyni", która powoli zamienia się w wielki plac budowy (na długie lata jak mniemam). Zalety Derby5: -sprawdzony developer -ciut bliżej do centrum -dwa wielkie centra handlowe ni...
    • Czy ktos ma jakies informacje o developerze dorgroup?siedzibe maja na Szucha.od kilku miesiecy czekaja na pozwolenie na budowe uroczych mieszkanek nad jeziorem na Bemowie (ul.Narwik i Pełczyńskiego)i jak dotad zadnych postepow.prosze o jakies informacje,gdyby ktos sie z nimi zetknal.moze cos wie ciekawego na ich temat,czy sa wiarygodni itp?z gory dziekuje za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się