Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      walce

walce

(9 wyników)
    • Witam wszystkich :) Mam 27lat, choruje od kilkunastu lat,ale dopiero teraz wiem na co. Jestem po wizycie w Bielsku i rozpoczynam leczenie. narazie zabieram sie za koinfekcje, bo prawdopodobnie to one u mnie dominuja, jesli chodzi o objawy. Mój zestaw na najblizszy miesiac: Rifampicyna 2x1 Doxy 2x2 candida clear 2x1 probacti4 trilac pozdrawiam
    • Czy ktoś coś słyszał,o piciu na łyżce wody przez kolejne dni do 10 kropel wody utlenionej? Ktoś chory tego używa i zaczęły go wysypywać prawie wrzody wzdłuż kręgosłupa,na dłoniach kolanach i żebrach bardzo długo się utrzymujące. Wygląda ,że te świństwa wyłażą Jak coś ktoś wie to niech pisze.
    • www.kopalniawiedzy.pl/wiadomosc_4579.html Na ostatnim zjeździe Society for General Microbiology, międzynarodowej organizacji zrzeszającej mikrobiologów, egipscy naukowcy ogłosili bardzo ciekawe wyniki badań, które mogą znacząco poprawić nasze szanse w walce z infekcjami bakteryjnymi. Odkryli oni bowiem, że zielona herbata jest doskonałym środkiem wzmacniającym działanie antybiotyków. Zielona herbata jest w Egipcie napojem bardzo popularnym. Skłoniło to tamtejszych naukowców do zbad...
    • witam wszystkich bardzo serdecznie. nazywam sie kasia mam 19lat jestem mezatka od 2lat i matka 1,5rocznego synka kubusia .od dziecinstwa chorowalam i bylam na antybiotykach ktore mi nie pomagaly byly momęty ze bylam tak chora ze tracilam wzrok.zachorowalam w polowie 2004/05roku.obudzilam sie rano z niedowladem konczyny gornej lewej i zasinieniem jeje byla strasznie zimna jak bym trzymala ja w lodzie przez cala noc postanowilam pojechac wiec do lekarza pierwszego kontaktu tam padlo pier...
    • Witam! Do tej pory zaglądałam tutaj i zbierałam informacje (cenne) na temat boreliozy. Niedawno udałam się do Krakowa, gdzie w końcu potraktowano mnie poważnie. Dostałam zestaw abx: Duomox, Tinidazolum, Tetracyclinum i suplementy:)Dziś przyjełam pierwszą dawkę, jutro idę zrobić badania na bartonellę i babeszjozę oraz przesłać próbkę osocza do Lublina. Wiem, że to początek i mam nadzieję, że pomożecie mi w tej walce. Pozdrawiam wszystkich:)
    • W końcu przyszły wyniki Oleńki. WB w obu klasach wysokododatnie. Nie byłam zaskoczona bo od środy Ola dostawała Augmentin i już po dwóch dniach rumień na buzi zaczął znikać, więc musiał być obiawem boreliozy skoro zareagował na abx. Osłonowo podaję jej Lacidofil - 1 kapsułka na dzień, ale wiem, że to mało i czas opracować plan działania. Posłużę się doświadczeniem innych mam, ale muszę prześledzić jeszcze raz te długaśne, ale jakże pouczające wątki. W środę jedziemy do Bielska B...
    • hej. czy można jeść kiszone ogórki i kapustę kiszoną? na forum borelioza czytałam że sporządza się nawet jakąś miksturę z kapusty kiszonej. gdzie mogę znaleźć produkty dozwolone i niedozwolone? wiem że nie jeść cukru i pszenicy. pozdrawiam
    • Być może powielę wątek, jeżeli tak to mnie sprowadźcie na ziemię, ale chciałabym się dowiedzieć czy macie jakieś doświadczenia w leczeniu boreliozy lekami homeopatycznymi i jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się