walce

(7 wyników)
  • Jakie utwory z powiedzmy, muzyki popularnej, są walcami? :) Pomóżcie, bo ostatnio dostałam fioła na punkcie walców, a znam tylko dwa takie kawałki :) "Golden brown" The Stranglers i jeden kawałek z musicalu Evita :)
  • wziął i wtłukł. :D
  • Bardzo dobry.
  • Roy obskoczył własnie dość solidny wpierdol (tko r1) od solidnego ale nic ponadto Australijczyka wyglądało to dosc dziwnie ale fakt jest faktem Roy słabo znosi walke z upływajacym czasem, Hopkins duzo lepiej (walczy w nocy naszego czasu) dla przypadkowych czytaczy: Hopkins to nie angielski kamerdyner z powiesci obyczajowej tylko bokser amerykanski, słaby stylista ale skuteczny w rzemiosle
  • On jednak nie czuje się najlepiej, dużo ciosów w głowę robi swoje. www.sport.pl/celebrities/1,83533,6755097,Tomasz_Adamek__Dla_mnie_ojciec_Rydzyk_to_kozak.html I mógł mieć wszytko, wystarczyło zawalczyć z Hopkinsem, nie chciał. No to teraz może się co najwyżej poprzytulać z facetem z Torunia :)
  • Już się o Adamka nie martwię, już wiem, że nic z tego nie będzie. Zamiast nabierać on impet traci, nie tędy droga kolego. Było brać walkę z Hopkinsem za te pół bańki, miesiąc temu już na to narzekałem. www.sport.pl/boks/1,64992,6547514,HBO_nie_jest_zainteresowane_walka_Adamek___Johnson.html
  • do poduchy:) www.bokser.org/content/2009/07/21/174545/index.jsp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się