walce

(11 wyników)
  • Bo ja nie mogę:(
  • na przemian zimny i cieply , to wiem , ale czy pomoga ? czy woda ma byc lodowata , a potem wrzaca , czy tyko ciepla i zimna , czy dlugo trzeba tak ochladzac a potem ogrzewac czy wystarczy polac zimnym a potem cieplym , bardzo prosze o dokladne wyjasnienie i opis wlasnych doswiadczeni , pzdr :)
  • Zastanawiam się ostatnio po kolejnej wizycie u lekarza, kiedy należy powiedzieć sobie dość i olać starania o cerę bez skazy, puszyste włosy, nogi bez pomarańczowej skórki, płaski jak deska brzuch itd. itd. Czy rzeczywiście każdą wadę da się skorygować? A może trzeba się nauczyć żyć nawet ze sporą swoją wadą, np. zanieczyszczoną cerą albo rzadkimi cienkimi włosami? Albo polubić cellulit bo nigdy nas nie opuści ;)? Coraz częściej sobie myślę, że energię powinnam kanalizować inaczej, a s...
  • Witam, zastanawiam się własnie nad zakupem urządzenia do masażu ud/pośladków ... w celu zredukowania już istniejącego cellulitu. Do tej pory stosowałam masaże rękawicą, kremy, peeling kawą. Cellulili zmniejszył się, ale jednak wciąż jest ... Czy uważacie, że warto zainwestować w masażer? Jeśli tak, to czy możecie mi jakiś polecić?
  • Witam!na forum dużo się pisze o sposobach na podniesienie obwisłego biustu,ale to na ogół teoria.Mam pytanie do Kobiet,które zetknęły się z tym problemem osobiście-czy coś Wam pomogło?Czy skuteczne okazały się ćwiczenia i masaże?A może stosowałyście jakieś zabiegi?Z natury mam duży biust a po kilkakrotnym odchudzaniu stał się straszliwie obwisły,dlatego też potrzebuję fachowych rad.Jestem zdesperowana,myślę nawet o zbieraniu kasy na operację plastyczną.Pomóżcie proszę!
  • codziennie przez pół godziny będę kręcić hula hop. Może ktoś sie przyłączy :)
  • 1.moja cera-jasna,wrazliwa,piegi(prawie jeszcze niewidoczne ale zaraz beda) 2.problem-pojedyncze zmiany tradzikowe:zw. w okolicach ust,przebarwienia kolo brosy,rozsz.pory.,zaskorniki 3.cel-LIKWIDACJA 4.srodki-codziennie platki owsiane,sudocrem,acnederm(przebarwienia),krem wybielajacy z filterem 20(na dzien),zdrowe jedzonko;) ...tak bardzo chce tego...
  • Nie wiem, czy któraś z Was korzystała z Fraxela, czy zastanawiała się nad tym, ale powiem Wam ... jestem długo po zabiegu i z perspektywy czasu bardzo zadowolona z efektów. Nareszcie mogę pokazać się bez makijażu. Fakt, do ideału jeszcze trochę brakuje, ale mimo wszystko naprawdę warto ... Planuję powtórzyć zabieg, choć jest drogi, więc będę musiała jeszcze trochę odłożyć go w czasie, ale zrobię z całą pewnością, mimo tego, że chol...nie nieprzyjemny a i rekonwalescencja dość długa i kłopotl...
  • witam! mam problem z tradzikiemm , zaskórnikami, grudkami. mam pytanie, czy aloes , taki z doniczki, moze coś pomóc w walce z tymi problemami? I drugie pytanie : jak stosowac taki aloes?? wyciskac z niego sok, i smarowac tym twarz?? ale czy mieszac to z woda?? A moze znaciek jakies inne sposoby??
  • Teraz moja kolej na walkę z tym paskudztwem. Niby jestem szczupła [168cm, 53 kg], ale cellulit to chyba każda ma... Więc mam pytanie - czy stosowałyście kremy [jeśli tak to jakie i czy pomogły?], masaże [j.w.], prysznice [j.w.], ćwiczenia [j.w.]? Proszę o rady. Jestem początkująca :P Nigdy się nie odchudzałam ani nic w tym stylu, dlatego nie wiem zbytnio jak sie do tego zabrać. Za wszelkie rady z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie
  • Zakupiłam te perfumy u sprawdzonego allegrowicza ale wyglądają one tak jak 212 white women tyle żę nigdzie nie pisze na opakowaniu że one są white może są dwa rodzaje opakowań do 212 ? prosze pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się