Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      wanna

wanna

(8 wyników)
    • Za kilka tygodni muszę podjąć ostateczną decyzję - czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Względy estetyczne są dla mnie nie do pobicia :) Ale jak z praktycznym zastosowaniem?
    • Moje ostrzeżenie dotyczy między innymi młodych par lubiących wspólne kąpiele w oświetleniu świec...bujając w obłokach piany i miłości zapomnimy niechybnie o zapalonych świecach ustawionych na krawędzi wanny...pożar gotowy. Związki chemiczne wydobywające sie z tlącego tworzywa szybko ze stanu euforii doprowadzaja człowieka do śpiączki kończącej się tragedią. Dla młodych par polecam zatem wanny blaszane, żeliwne lub z kafelek zrobione przez glazurnika.Będąc przezornym przez całe życ...
    • biały montaż jakiej firmy polecacie by miec jakość i dość rozsądną cenę?? choc wiem, ze na tego typu sprawach nie należy oszczędzać??
    • Mam pytanie do wszystkich forumowiczów znających sie na mozliwosci/ braku mozliwosci przeniesienia sedesu. W zalaczonym planie łazienki (bardzo malutkiej - 3,89 m2) w planie pierwotnym przy scianie na prawo od wejscia miescily sie kolejno: sedes, umywalka, wanna. Jednak chcielibysmy przeniesc sedes na drugą stronę, do wnęki, która pierwotnie została przewidziana na pralkę. Wymiary tej wnęki to 79 (dłuższa ścianka, ta przy drzwiach) x 64,5 (scianka "tylnia") x 60 (krótsza scianka boczna)...
    • poszukuje glownie wyposarzenia lazieki z naciskiem na wanny. Szukam do projektu wanny naroznikowej z oknem. Prosze o podawanie linkow do stron z obiektami, to bardzo wazne. Dziekuje.
    • Witam, Czy ktoś z Was z nimi współpracował? Jeżeli tak bardzo proszę o opinie. Z góry WIELKIE DZIĘKI. Aga
    • Ostatnio projektuję hurtowo łazienki - potrzebuję gotowców 3D w formacie dwg lub 3ds. Chodzi mi przede wszystkim o kible, umywalki, baterie, a przede wszystkim wanny - ich modelowanie zajmuje mi pół dnia. Proszę o pomoc! Zaglądałam na stronę Sanitec Koło, ale modele są skandalicznej jakości. Jeśli ktoś miałby roślinki 3D, też biorę. W ogóle wszystko - także mapy (oprócz tych z 3DMAX-a), pierdółki w stylu wazoniki, słoiczki, pudełeczka, lampki itp. W zamian mogę dać trochę swoich mo...
    • Zakupiony przez nas projekt zawiera propozycję kotłowni (4,2 m2) na kocioł gazowy. Czy są jakieś problemy z przystosowaniem na kocioł olejowy? Gdzie wówczas umieścić zbiorniki na olej???? Co sądzicie o rozwiązaniu umieszcenia tych zbiorników na zewnątrz budynku po ziemią? Czy są wówczas jakieś warunki np. odległości od budynku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się