wanna

(2 wyniki)
  • od dłuższego czasu u moich przyszłych teściów mieszkanie jest notorycznie zalewane - ucierpiała na tym kuchnia, pokój i łazienka(ona najdotkliwiej:/), nie wiedzą co w takim przypadku robić - sąsiadka z góry uważa, że to absolutnie nie jej wina... a zarządca budynku powiedział, że blok NIE JEST UBEZPIECZONY. co w takiej sytuacji robić? czy może być tak, że zarządca bloku go nie ubezpieczył? i kto w takim razie ponosi koszty remontu, a przynajmniej kto tą "panią z piętra powyżej" może "zmusić" ...
  • mam ważne dla mnie pytanie: planuję modernizację łazienki ( mieszkanie w bloku spółdzielczym )dla niepełnosprawnego ojca, który ma coraz bardziej ograniczone możliwości ruchu, chcę zamontować kabinę prysznicową, z której jak mi się wydaje będzie mu łatwiej korzystać niż z wanny. Wybrałam się do spółdzielni z pytaniem o planowane przez nich remonty rur wszelakich, by nie wykonać remontu własnego tuż przed ewentualnymi poczynaniami remontowymi administacji. " Na szczęście " nic nie planu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się