Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      wesel

wesel

(6 wyników)
    • Witam Mam następujący problem (może nie specjalnie problem co szukam natchnienia). Na naszym weselu będą głównie wegetariańskie dania (ja wegetarianka, część znajomych wegetarian, mój narzeczony już chyba z rok mięsa nie jadł i go wogóle nie ciągnie jak już coś skubnie to rybkę czy kurczaka). Zastanawiam się nad daniami. Jak wiadomo będzie obiad (pierwsze i drugie danie) ewentualnie kolacja (wesele chce tak od 17-18 do rana) oraz zimna płyta i ciasta (chociaż z wegetariańskim rozwiązan...
    • Witam, przymierzam sie do ustalenia menu na swoje wesele. Wsrod gosci bede miala tez wegetarian. Czy macie moze jakies propozycje co moznaby podac? (restauracja jest otwarta na sugestie). W planie jest obiad (przystawka, zupa, drugie, deser), potem cieple i zimne dania. Dzieki Nabla
    • wegetariańskie wesele - czy to przejdzie w Polsce? wyjątkowo bywają wesela bez alkoholu ale bez mięsa? co o tym sądzicie??
    • Czy macie jakiś pomysł na wegetariańskie danie główne na wesele? K.
    • Poszukuje kogos kto pomoze mi przygotowac przyjecie weselne-wegetarianskie. Mile widziana osoba z doswiadczeniem kucharskim. Zalezy mi przede wszystkim na ustaleniu menu.
    • Witam wszystkich dostałem ten link od znajomego bo uważał iż możecie mi pomóc. Moja dziewczyna (narzeczona, data ślubu już ustalona) jest wegetarianką i planujemy przyjęcie weselne wegetariańskie. Czy moglibyście mi pomóc w ustaleniu meni. Zakładając tradycyjnie 4-5 posiłków głównych, ciepłych jak kto woli i jakieś przystawki. Podobno był już ten temat poruszany na forum i może się znajdą osoby które takie przyjęcie organizowali. Z góry dziękuje za propozycje Artur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się