Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      wieczorowe

wieczorowe

(55 wyników)
    • Mam pytanie gdzie jest prawo wieczorowe i wiecie ile ono kosztuje? Nie moge nigdzie go znależć. Interesujemnie najbardziej Kraków Katowice i Rzeszów
    • Mam pytanie: Które studia są lepszym rozwiązaniem? Wieczorowe czy zaoczne? Chodzi mi o to, które reprezentują lepszy poziom i po których Łatwiej o pracę. Poradźcie mi. Z góry dzięki
    • Hej! Wybiera się ktoś z Was na któryś z w.w. kierunków studiów w trybie wieczorowym? Jak oceniacie swoje szanse? Macie coś jeszcze w zanadrzu? I czy ktoś z Was orientuje się, o której podadzą jutro wyniki na psychologię wieczorową? Pozdrawiam.
    • Czy ktoś może mi powiedzieć na czym polegają studia w trybie wieczorowym? Bo jestem prawie pewna, że nie dostanę się na studia dziennie na mój wymarzony kierunek, bo strasznie źle mi maturka poszła ;( Mniej więcej się orientuję się o chodzi, ale chciałabym wiedzieć więcej szczegółów, np. w jakich dokładnie godzinach odbywają się zajęcia. Z góry dziękuję za pomoc :*
    • Jak uwazacie co bedzie bardziej perspektywiczne i ma wieksza renome na rynku pracy. Jedno i drugie ma zarowno dobre jak i zle strony. Jezli chdozi o UW(wieczoreowe) to kasa, i to nie mala (ok 7200zl) ale i wyraznie wyartykulowane w suplemencie ze byly to studoa ukonczone wieczorowo, ale za to wieksze szanse na praktyki i znalezienie pracy w Warszawie, a po Białymstoku wydaje mi sie ze bez znajomosci jedynie przecietna paperkowa robota w jakim urzedzie, ale niby dzienne; sam nie wi...
    • Pomóżcie, nie wiem co wybrać..... czy ciezko jest sie po roku wieczorowych przenieść na dzienne? Ewentualnie po roku matmy na UW wystartuje raz jeszcze... sama nie wiem...
    • jw.
    • idzie ktos z was na wieczorowa psychologie na uam jesli nie uda sie z dziennymi???? moze ktos z was wie ile kosztuje semestr bo np. na uw 3900zl. a tak wogole to jak odczucia po egzaminie:) wyrobiliscie sie ze wszystkim???? mi ledwo starczylo czasu ale widzialem ludzi ktorzy skonczyli przed czasem i respekt dla nich!!!!! teraz tylko do 3 sierpnia... pozdrawiam piszcie!!!!!
    • Czy moglby mi ktos powiedziec czy to podanie ktore nalezy zlozyc na wieczorowa psychologie ogolna to ma byc pisemne, taka zwykla deklaracja? Z gory dziekuje za odp :)
    • latwo sie dostac, w zeszlym roku bylo 1 na jedno miejsce a w tym jak myslicie?
    • Po maturze (został mi tylko ustny angielski) jestem lekko podłamana.Zobaczyłam,że kierunki na które się wybierałam są raczej nieosiągalne.Daltego rozglądam się za studiami zaocznymi.Zanlazłam na UWr wieczorową filologię angielską,ale tak na dobra sprawe czym się różnią studia wieczorowe od zaocznych?I co wy chcecie robić po wosie i historii?Na jakie kierunki (te mniej oblegane) można jeszcze próbować?
    • wiecie może?na stronie nie mogę znaleźc takich informacji.....
    • Kiedy będziecie się rejestrować? A może już to zrobiliście? Ja na razie czekam na wyniki na UKSW, ale rozważam taka możliwość, żeby zapłacić te 7800 i studiować wieczorowo na UW...
    • wiecie ile wynosi opłata rekrutacyjna???i na jakiej zasadzie przyjują?? napisali, ż nie bęzie ani testu ani punktów za maturę.. to jak?? na zasadzie kolejności zgłoszeń??
    • Czy są studia stacjonarne i wieczorowe czyli takie gdzie mamy upchany cały terminarz zajęć, wykładów, laborek w soboty i niedziele? Każdy wpis mie widziany;)
    • kto się wybiera na psychologię wieczorową do krakowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się