Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA WIECZOROWA NA UAM - KTO??

20.07.05, 08:39
idzie ktos z was na wieczorowa psychologie na uam jesli nie uda sie z
dziennymi???? moze ktos z was wie ile kosztuje semestr bo np. na uw 3900zl. a
tak wogole to jak odczucia po egzaminie:) wyrobiliscie sie ze wszystkim????
mi ledwo starczylo czasu ale widzialem ludzi ktorzy skonczyli przed czasem i
respekt dla nich!!!!! teraz tylko do 3 sierpnia... pozdrawiam piszcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciekavsky Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWA NA UAM - KTO?? IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:50
      No ja pójdę na pewno jak mi sie nie uda. A co do kończenia przed czasem to
      troche egzaminów, olimpiapd, konkursów w życiu przeszedłem i wierz mi kończenie
      przed czasem zazwyczaj nie oznacza tego co sie każdemu na pierwszy rzut oka
      wydaje - o jaki dobry/dobra oddaje pierwszy/a test - to czy ktos odda pierwszy
      czy ostatni nie ma żadnego znaczenia, dlatego nie wyciągaj z tego wniosków a
      respect poki co zachowaj dla siebie ;-) Semestr kosztuje 2 800 czyli rok 5 600.
      Całe studia wychodzi na to 28 000 PLN (a nowa Dacia Logan wersja podstawowa 27
      900 hehe). Co z tego wynika? Ano to że trzeba by sie przeniesc jakoś jesli
      bedzie taka koniecznosc. Pozdrawiam!
      • Gość: kotur1 Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWA NA UAM - KTO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:01
        dzieki za informacje:) tylko teraz tak mi narobiles ochoty na ta dacie logan ze
        az sie zaczne zastanawiac co wybrac:) masz racje z tymi osobami przed czasem
        ale na uw bylo podobnie i niestety sie nie dostalem:) a nie wiesz ile jest osob
        na miejsce na te wieczorowe?? sie taka sama kwalifikacje jak na dzienne tak?
        tzn matura plus ten test predyspozycji?? i ciekawe czy mozna sie przeniesc na
        dzienne po pierwszym roku. jesli znasz odpowiedz na ktorekolwiek pytanie to
        pisz:) pozdro
        • Gość: Do Kotura Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWA NA UAM - KTO?? IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:10
          No tak ale nie wiesz czy te osoby co polecialy przed czasem z kartkami tez sie
          dostaly :D Mowie Ci zadnej reguly nie wyprowadzisz z tego :D Przeniesc sie
          mozna - z tego co wiem wysoka srednia lub egzamin wstepny za rok. Co do
          egzaminu podobno taki sam i gdzies 4 osoby na miejsce tak bylo w ub. latach. No
          i co do Dacia Logan - faktycznie lepiej byloby dostac sie na dzienne bo
          wtedy:D - masz wiecej kasy dla siebie, możesz kupic autko. Majac autko 50%
          wieksza szansa na kobiete :D Majac kobiete 90% wieksze szanse na szczescie w
          zyciu , koniunktura napedza sie sama hehe Tylko sie dostac na dzienne :D
          • Gość: kotur1 Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWA NA UAM - KTO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:25
            fakt, faktem - studia, samochod, kobieta, szczescie:) czego chciec wiecej:)
            czyli z tymi wieczorowymi nie musi byc tak strasznie - sprobojemy, zobaczymy. a
            tak wogole to jak to jest w koncu z tym przelicznikiem z matury? bo jedni mowia
            ze lepiej bylo zdawac tylko podstawowe bo licza srednia tylko z tego co masz na
            swiadectwie ( jesli nie masz rozszerzonych to ich po prostu nie biora pod
            uwage ), a znowu inni ze licza ustne oraz podstawy pisemnych i rozeszerzonych.
            denerwujace bo w jednym przypadku wychodzi mi 18 pkt, w drugim 17, a w trzeci
            16:) - normalnie loteria. zycze powodzenia ( z dacia logan tez )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka