dzemcia 02.07.05, 16:58 Kiedy będziecie się rejestrować? A może już to zrobiliście? Ja na razie czekam na wyniki na UKSW, ale rozważam taka możliwość, żeby zapłacić te 7800 i studiować wieczorowo na UW... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzemka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:53 nikt...? :> znaczy, że ta rozmowa kwalifikacyjna to pic... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martensia Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 18:14 ja rozwazam wieczorowe jak nie uda sie na dzienne... zarejestruje sie wtedy jak bede miec wyniki rekrutacji na dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 06:41 Odświeżam. Może ktoś się namyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 16:21 teraz pewnie sporo..po wynikach I etapu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 19:17 ale def z tymi wynikami co? :( a wieczorowe na UW kosztują 7800 za semsert czy za rok czy za ile?:) bo chyba musze rozwazyć taką ewentualność :D PozdrawiaM:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 12:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:44 Ja mysle o tym, i chyba zaczne przygotowywać się do rozmowy kwalif. Bo na dziennne się nie dostane. Wieczorowe tylko wieczorem czy normalnie razem z dziennymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:28 One się tylko nazywają "wieczorowe"... podobno w rzeczywistości zajęcia odbywają się równolegle z dziennymi. Którą książkę wybraliście z listy lektur?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:36 a nie wiecie czy cięzko jest się dostać? nie wiem czy mam startować Odpowiedz Link Zgłoś
dzemcia Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? 15.07.05, 16:39 ja nie mam pojęcia... będę próbowała niby jest tylko 150 miejsc, więc może być ciężko... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 10:53 czyli mówicie że będzie ciężko? Qrcze... oni powinni przyjąc wszystkich na te wieczorowe:D:D w końcu płacą:D:D i muszą przeczytac książkę:/ ech... a może da się od nich jakoś wyciągnąc info ile jest osób na miejsce w tym roku i ile było w poprzednich?:>:> próbował ktoś? :>:> dzemcia mam pytanie:) czy trzeba dostarczyć papiery do 22 lipca im osobiście na wydział? bo w tym irku jest tak lewo to zrobione że już sama nie wiem:/ dzięki za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś