Dodaj do ulubionych

KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW??

02.07.05, 16:58
Kiedy będziecie się rejestrować? A może już to zrobiliście?
Ja na razie czekam na wyniki na UKSW, ale rozważam taka możliwość, żeby
zapłacić te 7800 i studiować wieczorowo na UW...
Obserwuj wątek
    • Gość: dzemka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:53
      nikt...? :> znaczy, że ta rozmowa kwalifikacyjna to pic... ? :)
    • Gość: martensia Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 18:14
      ja rozwazam wieczorowe jak nie uda sie na dzienne... zarejestruje sie wtedy jak bede miec wyniki rekrutacji na dzienne.
    • Gość: dzemka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 06:41
      Odświeżam. Może ktoś się namyślił...
      • Gość: :-( Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 16:21
        teraz pewnie sporo..po wynikach I etapu..
        • Gość: aka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 19:17
          ale def z tymi wynikami co? :( a wieczorowe na UW kosztują 7800 za semsert czy
          za rok czy za ile?:) bo chyba musze rozwazyć taką ewentualność :D PozdrawiaM:(
          • dzemcia Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? 13.07.05, 13:03
            up
            • Gość: up Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 12:02
              up
              • Gość: misiek Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:44
                Ja mysle o tym, i chyba zaczne przygotowywać się do rozmowy kwalif. Bo na
                dziennne się nie dostane. Wieczorowe tylko wieczorem czy normalnie razem z
                dziennymi?
                • Gość: dzemka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:28
                  One się tylko nazywają "wieczorowe"... podobno w rzeczywistości zajęcia
                  odbywają się równolegle z dziennymi.

Którą książkę wybraliście z listy lektur??
                  • Gość: misiek Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:36
                    a nie wiecie czy cięzko jest się dostać? nie wiem czy mam startować
                    • dzemcia Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? 15.07.05, 16:39
                      ja nie mam pojęcia...
                      będę próbowała

niby jest tylko 150 miejsc, więc może być ciężko... :(
    • Gość: up Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:30
      • Gość: aka Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 10:53
        czyli mówicie że będzie ciężko? Qrcze... oni powinni przyjąc wszystkich na te
        wieczorowe:D:D w końcu płacą:D:D i muszą przeczytac książkę:/ ech... a może da
        się od nich jakoś wyciągnąc info ile jest osób na miejsce w tym roku i ile było
        w poprzednich?:>:> próbował ktoś? :>:> dzemcia mam pytanie:) czy trzeba
        dostarczyć papiery do 22 lipca im osobiście na wydział? bo w tym irku jest tak
        lewo to zrobione że już sama nie wiem:/ dzięki za odpowiedź:)
    • Gość: up Re: KTO NA WIECZOROWĄ PSYCHOLOGIĘ NA UW?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 12:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka