wielkanoc

(7 wyników)
  • Czy slub w Wielkanoc nie jest przesadą, a moze któraś z was też podjeła taka decyzje ???
  • moze jest jeszcze ktos kto planuje jak my slub w sobote Wielkanocną??? my poznalismy sie w tym czasie a pozatym wiosna to piekny okres (o ile nadejdze ta wiosna na czas). a moze jest ktos kto bral slub w wielkanoc???
  • Witam! planujemy pobrać się w Święta Wielkanocne i zrobić wesele w tym właśnie czasie. Który dzień polecacie - pierwszy dzień Świąt czyli niedziela czy poniedziałek? będę wdzięczny za Wasze opinie. pozdrawiam
  • Witam, czy nikt z użytkowników tego forum nie bierze ślubu na wielkanoc?? Przegladam, przeglądam i znaleźć nie mogę..Ja biorę, kto jeszcze? Kasia
  • Co myślicie o pomyśle ślubu w Wielkanoc 2007 roku? Co myslicie o ślubie w kwietniu? Czekam na opinie.pozdrawiam
  • co o tym myślicie? Według mnie data jest świetna, goście przewaznie maja czas i urlopy, jest w miare ciepło i kolorowo. Czekam na Wasze opinie
  • Wiatam,Mam pytanie: Czy jest realne,żebyśmy zorganizowali ślub na Wielkanoc 2005 r.(27.III),jeśli zaczniemy całe przygotowania "od podstaw" dopiero z początkiem października (jest taka sytuacja,że musimy najpierw pozałatwiać pewne sprawy do końca września)?! Czy nie ma raczej szans,żebyśmy zdążyli?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się