Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      wielkanoc

wielkanoc

(4 wyniki)
    • Witam! Mam dylemat co kupic mojej 3 i pol letniej corce na wielkanoc. Myslalam o takim malym skuterku na akumulator ale zrezygnowalam z tej decyzji bo zaczyna jezdzic na rowerku i jak bedzie miala taki skuterek to moze zrezygnowac z jazdy na rowerze. Prosze o wasze pomysly co kupujecie, moze macie cos interesującego na oku? Z góry dziekuje za propozycje :)
    • Tak na półtora roczku dla chłopca, zdecydowanie do zabawy, za np. 150 zł?
    • Przyjechaliśmy wczoraj do mojej mamy na Wielkanoc -Adas ma teraz rok-był tu gdy miał 4 miesiące.Wczorajszy dzień pełen wrażeń był OK-nawet sie dziwiłam- Adads uśmiechniety poznawał teren i rozmawiał z nowymi twarzami- w nocy zaczął płakac-dramatycznie(nigdy mu sie to nie zdażyło-w domu spi jak susełek) no i dzis cały dzień płaczu,nie schodził mi z rąk i nie puszczał cyca z buzi-wszyscy są wykończeni jego nieustannym płaczem- a ja sie zastanawiam czy aby nie wracać do domu? Czy roc...
    • Chrzest(8)

Hej mamy! Jak wasze dzieci zachowywaly sie podczas mszy w kosciele?.Moja prawie osmiomiesieczna corka bedzie chrzczona w najblizsza niedziele i powiem szczerze ze obawiam sie tej mszy troszke.Jest bardzo ruchliwym dzieckiem i nie usiedzi minuty w jednym miejscu.Trzeba z nia chodzic albo podawac zabawki, a wiecie jak to jest w kosciele.Mysle ,ze o spaniu nie bedzie mowy .Napiszcie jak to bylo u was. Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się