mr.superlatywny 21.03.09, 01:30 "konkurencja": www.goldenline.pl/grupa/sap-mm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
einie0 Re: inne ("bratnie") forum nt.SAP 24.06.09, 03:03 Jak równiez kilka innych grup na GoldenLine. Proponuje poszukac w grupach swojej tematyki/swojego modulu, bo troche tego jest. Fajnie rozwiazane maja m.in. oferty pracy dla freelancerow SAP FI/CO - szkoda, ze tak nie ma zrobionego dla SAP BW / BI. Poza tym oczywiscie zawsze jest jeszcze sdn dla żądnych wiedzy i wymiany doswiadczen, jak rowniez grupy na linkedin'ie. Pozdrawiam! Jakub, SAP BI, www.sapplier.com Odpowiedz Link
wilhelm4 Re: inne ("bratnie") forum nt.SAP 25.06.09, 17:09 A co z niemieckojezycznymi ? Bo przeciez to w koncu niemiecki "brainware". Znacie jakies dobre fora dyskusyjne ? (bo stron jest masa, ale mnie interesuja wlasnie dyskusje nt. konkr. tematow/problemow) Odpowiedz Link
wicom Re: inne ("bratnie") forum nt.SAP 26.06.09, 10:33 www.dv-treff.de/sap-community/ www.abapforum.com/forum/index.php Odpowiedz Link
sssappppp Re: "danke" :) 25.01.10, 15:58 A ja dzisiaj się natknęłam w googlach na jakąś nową stronkę, szukałam informacji na temat sap query i znalazłam tutaj www.sapclue.pl - reszta tematów trochę mniej zrozumiała :P Pozdrawiam Odpowiedz Link