Forum Kultura Książki Księga I-Ching
ZMIEŃ
      wydarzenia

wydarzenia

(5 wyników)
    • dzień dobry, wyrocznia pracowa tym razem i sytuacja przedstawia się następująco: mam w dziale pewna Panią z którą się bardzo cięzko współpracuje, jest agresywna jak sie o coś ją pyta, nie wypełnia swoich obowiązków i to co gorsza psuje tym atmosferę w całym dziale( domyślam sie przyczyn zachowania ale nie chcę juz wchodzić w szczegół). Z bezsilności zadałam pytanie księdze dokładnie "co mam zrobić z X , jak sobie poradzić?" i padła odpowiedź 19.3 na 11. Wnioskuję z niej ze wszysko sie jakoś...
    • Witam, przed chwilą zapytałam się o to, co jest a co czeka mnie w relacjach męsko-damskich. Wyrzuciłam 39 Przeszkodę ze zmienną trzecią, na heksagram 8. Nie jest to zbyt zawiły układ, ale nie do końca wiem jak się w to wczytać. Prosiłabym o interpretację.
    • a mianowicie 63. Moze dlatego, ze on mowi o tym, ze wlasnie sie wszystko ulozylo a teraz, jesli sie tego nie utrzyma, to naturalna sila rzeczy bedzie sie lad rozpadac, wszystko fajnei i logicznei, tyle, ze jakso ile razy mi wypadal, to jakos tego ladu wokol nie bylo. takoz i tym razem. Przymierzalismy sie do pewnego przedsiewziecia, nei wiedzac, jak wyjdzie, wyrzucilam sobei pare dni temu na ta oklicznosc heksagramy 25 na 20. Czyli ze cos neioczekiwanego sie wydarzy. No dobra, jak ni...
    • dostalam zaproszenie na jedno takei spotkanie, na ktore nie chce mi sie specjalnie isc, jakkolwiek troche wypada, ale tez nei az tak bardzo, zeby ktokolwiek szaty rozdzieral jak nie pojde. Takie na poly towarzyskie, na poly sluzbowe. Spotkanie w piatkowy wieczor i w miejscu, w ktorym bedzie aklohol, ale obowiazku picia nie ma. No to ja losuje i wychodzi mi 24.3 na 36. Czy to oznacza, Droga Redakcjo, ze bede wrcac pijana w trzy d..., chwiejnym krokiem, o zmierzchu, narazajac sie na nieb...
    • Przrzuciłam jak widzisz do osobnego wątku wynik innego zapisu w kalkulatorzez daty 26 .09.2004 z pełną Twoja odp. Czyli 19 na 24. > Jeśli chcesz przerzuć ten temat do osobnego wątku to pogadamy sobie. Masz > jakieś spostrzeżenia? > Dla kogoś znającego jedynie heksagramy trudno jest wniknąć w sprawę, nie mając > choćby jakiegoś drobnego punktu zaczepienia. Treśc obu heksgramów wklejam, bo będzie dogodniej ) oba w jakis spoósb pokazuj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się