wypadanie

(7 wyników)
  • nie wiem co się dzieje, biorę witaminy, może powinnam iść do dermatologa (Szczecin) wyniki podstawowe robiłam w styczniu w normie, może to jest powód że nie mogę zajść w ciążę ????????????????? Proszę o rady z góry wielkie dzięki pozdrawiam Julia
  • Gdzies kiedyś czytalam taki post dlugi, ale nie mogę go znależć, a te wlosięta już mi lecą garściami. czy to bromergonie, czy ja taka oslabiona jestem i co to ma znaczyć to lysienie???????????????????????????
  • 2 dc i 2 d z plastrem anty i tak będzie przez 4 m-ce, buuuuuuuuu A czas mija.
  • Dziewczyny pomóżcie! Chyba niedługo będę łysa . Drugi cykl biore CLO i zaczęły mi strasznie wypadać włosy. Wychodzą całymi garściami. Jak myję głowe cały odpływ jest tak "zawalony kłakami" ,że nawet woda nie chce spłynąc. Czy miałyście podobnie? Czy powinnam brać jakieś witaminy? A maże znacie jakiś dobry lek , który można kupić w aptece?Może jakieś ziółka albo herbatki.POMOCY!
  • cześć dziewczyny, może moje pytanie wydać się Wam błahe, ale mam pytanie czy wypadały Wam włosy i miałyście problemy ze skórą przy zazywaniu luteiny?
  • sliczne kwiaty dostalam od mojego m i dal mi taka ciezka (chyba metalowa) figurke rozbrajajacego losia z przywieszka na szyi "łosmiechnij się" hehehehehehe!!!a ode mnei dostal zboczone gatki i naszyjnik z krowek-on uwielbia krowki :-)))))) ehhh wlasnie w tym roku kiedy wypada nasza 4 rocznica zaczelismy sie starac- mam nadzieje ze juz w przyszlym roku z brzucholem bede chodzila
  • dr z novum kazal mi przyjsc na I monitoring (bez lekow, naturalny) w 11-13 dc. tak sie sklada, ze wypada to na 22-12-2003 r. - za 2 dni od tej wizyty sa swieta. czy jest sens przeprowadzac wiec w tym cyklu monitoring?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się