wypadanie

(4 wyniki)
  • Hej, napisalm juz dzis post na forum o wypadajacym platku. A widze, ze tu tez podobna tematyka wiec przeklejam :-) Moze bedziecie mogli mi cos doradzic, pomoc. Prosze... Post brzmial tak: Ogromnie ciesze sie, ze znalazlam to forum. Dzis 'rylam' internet w poszukiwaniu informacji, bo wlasnie 3 godziny temu mialam kolejny atak czestoskurczu... Ale moze od poczatku :-) Mam 30 lat, problemy z sercem (arytmie i czestoskurcze) zaczely sie juz w szkole sredniej. Pierwsze objawy na w-f, ...
  • Zaburzenia rytmu serca dzieli się na nadkomorowe i komorowe /choć to bardzo ogólny podział/Rozpoznanie jakie zaburzenia mamy jest b.ważne,choć w niektórych przypadkach b.trudne.Np. mnie dopada częstoskurcz napadowy raz do roku i Holter by go nie wykrył .Napad trwa ok 1 h. takze nawet nie zdążyłabym dopaść jakiegoś EKG,przyjęcie na pogotowiu trwa ponad 1 h.Zostaje mi opisanie zaburzeń lekarzowi i dokładna własna obserwacja ,także ostatnio doszłam,że mam chyba trzepotanie przedsionk...
  • witam bylem u kilku lekarzy i kazdy mi mowi co innego,jeden ze mam wypadnie palatka i to powoduje ze mam dodatkowe skurcze,drugi ze nie mam wypadania,tylko nerwice i to jest powodem dodatkowych skurczy,ze to mi przejdzie powiedzial ktos inny.wogle to mam dwa rodzaje arytmi,jak sie przebiegne i zwieksze odrazu tetno,to nie zawsze ,ale czaami mam kilka ukluc w plecach i skurcz serca,(bardzo nieprzyjemne),a na drugi dzien juz nie mam uklucia w plecach ,ale mam te dodatkowe skurcze(b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się