Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      wypadanie

wypadanie

(4 wyniki)
    • Mojemu dziecku 3 lata temu wypadły rzęsy z jednej z powiek. Niestety ostatnio zaczęły tez wypadac brwi. Jestem tym przerażona, bo choroba postępuje. Od ponad roku lecze dziecko homeopatycznie i generalnie jestem bardzo zadowolona. Wszystkie infekcje wirusowe zwalczamy granulkami. Ostatnio udało nam się pokonać nawet angine paciorkowcowa. Niestety jeśli chodzi o rzesy/brwi nie ma poprawy. Bardzo proszę o wypowiedzi specjalistów i osób, które tez zmagają się z takim problemem. Czy i w tym przyp...
    • ja rozumiem, ze zima idzie, ale to co sie wyprawia z moim dogiem to koszmar...wyczesuje ja codziennie, i codziennie jest to gora wlosow :( suka jest dobrze odzywiana, ma zapewnione witaminy i tluszcze. ale ostatnio ma jakas jakby suchsza skore, lekki lupiez i tro wypadanie wlosow...
    • Jak sądzicie, czy preparat wieloskładnikowy f-my DAGOMED - Thallium 47 może źle wpłynąć, jeśli nie pomoże? Kiedyś stosowałam go przez jakiś czas i wówczas po raz pierwszy od wielu lat pojawiły się na mojej glowie krótkie, odrastające włoski. Wcześniej próbowałam wielu specyfików od wcierania po łykanie i nic nie dało takiego efektu. Teraz mam włosy powidzmy znośne, choć ostatnio znowóż jakby więcej wypadają, a mniej zauważalne są odrastające włoski, dlatego też mam zamiar znowóż s...
    • wypadają, nie układają się, są beznadziejne, a homeopatia przy karmieniu piersią to dobre rozwiązanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się