wypadanie

(3 wyniki)
  • junkersika, dzięki za pomoc, już się przeniosłam:) Mój problem: 10 miesięcy temu urodziłam dziecko. Ze dwa miesiące po urodzeniu dziecka zaczął się powyższy problem. Myślałam, że przejdzie.... Piersią karmiłam do 9 m-ca, więc myślałam, że organizm osłabiony. Cały czas w ciąży i podczas karmienia brałam witaminy dla ciężarnych. Obecnie czuję, że boli mnie nawet skóra na głowie. Strach dziecko wziąć na ręce, bo gdy złapie za włosy - garść zostaje w rączce. Wszędzie pełno włosów. Skróciła...
  • heja, widzicie związek pomiędzy problemami z włosami, takim jak wypadanie, przedwczesne siwienie a tarczyca?? a konkretnie z niedoczynnością, czy rozpoczęcie leczenia zahamuje w miarę szybko te objawy??
  • Witam wszystkich serdecznie po raz kolejny.Jeszcze parę miesięcy temu brałem ostro udział w dyskusjach dotyczących chorób tarczycy.Piszę ponieważ obiecałem że się odezwę i napiszę jak u mnie leci.Jestem ósmy miesiąc po wycięciu guzka z prawego płata, czuję się bardzo dobrze.Wszystkie objawy które opisywałem tutaj na forum powoli minęły , z jednych objawów jakie utrzymuje się do dzisiaj to raz na jakiś czas przez parę dni mam jakieś dziwne uczucie pracy serca.Nie wiem jak to opisać , coś jak b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się