Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      wystawa

wystawa

(15 wyników)
    • Moja Emma (9lat) zachwycona,z zainteresowaniem oglądała wszystko na tej-jakże kontrowersyjnej wystawie.Ogólnie od jakiegos czasu kupujemy jej atlasy anatomiczne,bo jest zainteresowana tym jak wyglada serce,żoładek,jak jelita itd.Wystawa trafila w jej zainteresowania-idealnie. Byłyście?Wybieracie się? Od razu mówię,że krytykowanie czegoś,czego się NIE WIDZIAŁO jest...no nie bardzo ;)
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6835236,Antyaborcyjnych_zdjec_pilnuja_ochroniarze.html Rozumiem że mają ideę, że w około pełno drastyczności i już mało kto bawi się w niedomówienia ale dla mnie to przesada. Przesada nawet nie w samych zdjęciach (za dużo w życiu widziałam żeby mnie to szokowało) ale w miejscu i sposobie ich eksponowania. Może dla kogoś to ma sens że małe dziecko trzeba indoktrynować od małego? Dla mnie nie ma. Nie mówię mu o aborcji ani "za" ani "przeciw". Przec...
    • W Opolu na deptaku w centrum miasta fanatyczni obrońcy życia poczętego zorganizowali wystawę zestawiając zdjęcia zakrwawionych płodów i ofiar zbrodni ludobójstwa. Atakują tymi obrazami ludzi którzy przebywając na deptaku nie spodziewają się podobnych obrazów. Co sądzicie o takiej wystawie w kontekście tego, że przypadkowo, bez żadnego przygotowania mogą ją zobaczyć dzieci? Moim zdaniem jest to oburzające, że naraża się dzieci, bez zgody ich rodziców na oglądanie w miejscu publiczn...
    • - sama nie jestem entuzjastka muzeow, wystaw etc., ale ta mnie zachwyciła, ze taka nowoczesna i jednoczesnie klasyczna - w sensie umiar, nic na siłę, a jednoczesnie niezwykle poruszająca, wyść nie moglam po prostu.
    • Byliście, warto? Ile czasu trzeba sobie zarezerwować na obejście z dziećmi?
    • i jakie wrazenia? ja bylam. na studiach mialam zajecia w prosektorium zatem nie zrobilo to na mnie warzenia ale chodzi mi o to, ze pare ciala wystawili, pare narzadow- nazwali to wystawa, kasuja 60 zl i...zadna atrakcja. a wy jak myslicie?
    • Ok 3 tyg temu kupiłam na allegro wóżek i dostałam nie to co licytowalam:wózek był zniszczony, czesci odłamane, a spiworek nie był tym orginalnym ze zdjec. zażadałam zwrotu i oszust sie nie zgodził. Po nagabywaniach mailowych i telefonicznych zgodził sie ale pod warunkiem ze odesle mu wózek, wystawie pozytywny komentarz (smiechu warte) a on mi odeśle kase; potem jeszcze była wzmianka ze odda mi kase jak allegro odda mu zwrot prowizji. W końcu dzwoniąc trafiłam na szanowna małżonke, która postr...
    • dzis w wiadomosciach pokazywali wystawe swiat oczami dziecka ...super podobno do konca wakacji bedzie ja mozna zobaczyc jeszcze w 20 miastach polski ...ktos zna kalendarium? gdzie co i kiedy? jestem ze slaska
    • Zamierzam wybrać się po raz pierwszy do Centrum Nauki Kopernik i im dłużej chodzę po ich stronie i czytam regulaminy (których ilość jest doprawdy imponująca) tym mniej rozumiem. A przeczytać trzeba wszystkie po to, żeby się dowiedzieć czy można na daną wystawę wejść z 5-latkiem czy nie - jakby nie można było tego jakoś sensownie zestawić w tabeli, co dla jakiego wieku jest przeznaczone :/ Pytania (na razie) mam takie: 1. Jak to w ogóle wygląda organizacyjnie w środku? Wchodzimy na taką wy...
    • Witam dziewczyny, może któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć, jakie obowiazki trzeba spełnić, zeby sunia mogła miec szczeniaki z metryką. Byliśmy w związku kynologicznym, wiem że trzeba sie zapisać, trzy wystawy z ocena b.dobrą, ale jakie szkolenia są obowiązkowe to juz nie bardzo wiedzieli, odsyłali od pani Jadzi do Pani Kazi. Powiedzcie czy wogóle sie to opłaca, czy drogo wychodzi finansowo, jak bardzo czasochłonne. A może polecicie mi jakies dobre forum o psach ogólnie lub o owczarka...
    • Wiem, że nie dawno był ten temat poruszany przez Lipcową ale mam pytanie: jaki standard "usług" zapewniacie swoim gościom? Chodzi o takich gości na więcej niż jeden dzień. Skaczecie wokół nich? Zapewniacie wyżywienie, oprowadzacie po zabytkach, fundujecie wejścia np. na wystawy, płacicie za komunikację miejską (czy inną)?
    • www.onet.pl/ Taki poseł Górski to chyba jest na usługach jakiejś mafii gejowskiej, bo naprawdę trudno mi uwierzyć, aby ajkiu chociaz tylko trochę wyższe od ameby, nie pozwoliło wysnuć wniosku o promocji takiego przedsięwzięcia, poprzez oprotestowanie go w mediach;)
    • nowy show nam jedynka prezentuje. Po zapowiedzi poczułam się jak na wystawie zwierząt. Ale przekonam się o 18.05 czy moje odczucia były słuszne.
    • Hodowla(8)

Zastanawiam sie nad zalozeniem hodowli psow.Mam warunki,chodzi mi o hodowle York Terrier.Czy ktoras wie co to oznacza?Czy warto sie na to porwac?Nie pracuje.Doradzcie-prosze:)
    • czy ma ktos jescze inne linkie o manadarynie oprocz wystepu w sopocie i tego nagrania przed sopotem ? jak tak to wklejajcie linki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się