wystawa

(17 wyników)
  • W dniu dzisiejszym odwiedziłem wystawę CIAŁA w CH Blue City. Wystawa ogólnie ciekawa, ale największe wrażenie zrobiła na mnie część poświęcono rozwojowi płodu. Czy ktoś z Was był może na tej wystawie?
  • Wczorj w Centrum Kultury odbyl sie wernisaz wystawy poplenerowej Prace zaprezentowalo kilku malarzy /tylko niektorzy niestety potrafia malowac/ iechanowskich. Na uwage zasluguja obrazy p. Jezierskiej,Przybylskiej i J. Ratowskiego. Na innych spuscmy zaslone milcenia. Dla tych trzech artystow warto te wystawe obejrzec.
  • Nie umniejszając postaci x. Popiełuszki- ta wystawa gorsza być nie może- chronologicznie ustawione tablice z zdjęciami i cytatami. I to wszystko. Rozumiem jeszcze premierę, i komentarz odpowiednich osób z tej okazji. A tak- wejść, zobaczyć, nic nie poczuć i wyjść. Szkoda miejsca na takie wystawy.
  • W dniach 4 i 5 czerwca zapraszamy wszystkich miłośników modelarstwa na wystawę makiet kolejowych w skali 1:120 (TT) w parku przy Pubie Fabryczna. Godziny otwarcia: sobota 4 czerwca 10:00-18:00 niedziela 5 czerwca 9:00-14:00 Wstęp wolny.
  • Każdy powinien obejrzeć tę wystawę!!! Każdy z nas powienien usłyszec o czasach, kiedy to brat mordował brata!!! Każdy z nas powinien zobaczyć twarze pomordowanych i spojrzeć w twarz zabójcom!!!
  • Ciekawe czy na zdjęciach zobaczymy jakiś ubeków?
  • Jestem zachwycona pomysłem. Dziwne, że mało ludzi zwraca uwagę na prace pokazywane w oknach - ostatnio pokazano piękne hafty, a teraz wystawione są świetne technicznie obrazy. Inicjatywa godna zauważenia. Sama chciałabym zaprezentować swoje prace - czy ktoś orientuje się może, ile czasu trzeba czekać na wystawę?
  • niezalezna.pl/16628-ciechanow-wystawa-o-smolensku
  • Byłem i widziałem prace lokalnych amatorów a może i zawodowców i jestem mile zaskoczony, że to miasto można tak fajnie przedstawić. Fotografia wydrukowana na pieknych tabliczkach to nie to samo co na ekranie komputera. Sam mam tam swoje zdjęcie i niedocenione nawet tabliczką czekolady ;-))),a le miło ogląda się inne i nie ważne moje. Czekam na kolejną edycję, gdyż założenia konkursu były inne niż to na zwycięskim zdjęciu. Zwyciezkie zdjęcie to ładna fotka ,ale zrobiona kilka lat temu. Re...
  • prawie jeszcze na terenie miejskim -13stponi mrozu i mgła fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/qarYHRKCVrOBYl8WMB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/B4mPnWNmvOuuf6vvwB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/sLrhSumuhJQJwAtHAB.jpg nawet brudne pryzmy śniegu mają swój urok fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/WGQ13FbxV9GmvReCuB.jpg dziś to był super dzień na fotografowanie jak rzadko kiedy fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/sHWM9sgoWc9rebL0vB.jpg
  • www.um.ciechanow.pl/gazeta.php?gidm=4&girok=2009&gid=2316 Politruczka Platformy Obywatelskiej w tym tekście kolejny raz czepia się kogoś z tej drugiej nielubianej strony sceny politycznej. Fakt,że mało mamy w Ciechanowie innych niż politrucy z PO, bo nawet bezpartyjni to zwolennicy PiSu, których trzeba tępić, by nie przyszło im do głowy tam się zapisać lub tworzyć coś alternatywnego niż wszelkiej świętości i mądrości partia zwana Pospolitym Obywatelskim Ruszeniem. Kęsik jak pamiętam ...
  • Mieszkam tu od miesiąca i razem z rodziną chciałbym zwiedzić to miasto, czy są tu jakieś muzea, kina, teatry, galerie sztuki, baseny itp.
  • tutaj proszę o zamieszczanie INFORMACJI o koncertach/wystawach/wydarzeniach/spotkaniach, które będą miały miejsce w naszym mieście :) jednocześnie proszę o nie zamieszczanie komentarzy w tym wątku, można założyć wątek do dyskusji na temat danego wydarzenia. pozdrawiam :)
  • Przestrzeń publiczna, która staje się nową, międzynarodową galerią, w której artysta może nawiązać bezpośredni kontakt ze zwykłym przechodniem. Szczery, bezpretensjonalny, często 'uliczny' dialog artysty z odbiorcą to zjawisko aktualne, modne i coraz częściej występujące.
  • www.kciuk.pl/Body-art-podwojna-przyjemnosc-r8483
  • Nawiązując do tekstu p.Waldemara Nicmana (ujął mnie tekst w ostatnim Czasie Ciechanowa) /"Młodzieży jak na lekarstwo..."/ otóż, Panie Waldemarze, byłem, widziałem, ale nie na otwarciu, wśród śmietanki, ale wczoraj. Ma Pan racja, wystawa nie zachwyca, głównie ze względu na nikłe powiązania bohaterów wystawy z naszym miastem. Najbardziej bolesny był moment, kiedy opuszczałem wystawę.Jeden z chłopaków siedzących na ławce przed CKiSz powiedział, że dyrektora CKiSz by najchętniej odwołał, za...
  • Stowarzyszenie Autorów Polskich – Oddział w Ciechanowie Centrum Kultury i Sztuki Instytut im. Maxa Webera zapraszają na wernisaż wystawy poplenerowej „Czyżów – Zawichost 2010” oraz koncert Sama Rotmana (USA) wybitnego pianisty, laureata IV Międzynarodowego Konkursu Beethovenowskiego w Wiedniu Sami Posłuchajcie: www.youtube.com/watch?v=R9VXXt96vXg 5 października 2010 r. (wtorek) o godz. 18.00 Kawiarnia Artystyczna – Centrum Kultury i Sztuki Ciec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się